elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP lamenta que el govern d’Alsina permeti que els Nanos i Gegants, de propietat municipal, participen en actes independentistes

El PP lamenta que el govern d’Alsina permeti que els Nanos i Gegants, de propietat municipal, participen en actes independentistes
  • Gandía: “Els diners públics no deuen destinar-se a promocionar l’independentisme i els inexistents Països Catalans”

El portaveu adjunt del Partit Popular de Vinaròs, Lluís Gandia, ha criticat avui que "el govern municipal de Guillem Alsina hagi permès que els Nanos i Gegants, que són de propietat municipal i per tant de tots els vinarossencs, hagin participat aquest cap de setmana en un acte independentista dels inexistents Països Catalans celebrat a l'Alguer i que ha comptat amb la presència del fugat Carles Puigdemont i de polítics condemnats i indultats pel PSOE com Jordi Sánchez, de l'Assemblea Nacional Catalana".

Gandia ha lamentat que "una vegada més el govern d'Alsina promociona el catalanisme independentista més radical utilitzant els recursos municipals. Fa pocs mesos va ser facilitant el discurs independentista en l'acte de la Flama de Canigó i ara prestant a un símbol de la nostra ciutat, com són els Nanos i Gegants, per un aquelarre independentista".

Els populars han assenyalat que "els recursos públics han d'estar al servei dels vinarossencs i no de la ideologia del govern municipal. Les despeses assumides per l'Ajuntament en aquest acte són una mostra que les prioritats del govern d'Alsina no són les dels vinarossencs".

Finalitzava el portaveu adjunt dels populars afirmant que "des del Partit Popular exigirem que això mai torni a passar, que allò que representa Vinaròs, com els Nanos i Gegants, mai més serveixi per promocionar unes idees polítiques que per a res representen el sentiment majoritari de la vila de Vinaròs".

Pujar