elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Vinaròs presenta l'Escola de Nadal

L'Ajuntament de Vinaròs presenta l'Escola de Nadal
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament de Vinaròs presenta l'Escola de Nadal - (foto 2)
  L'Ajuntament de Vinaròs presenta l'Escola de Nadal - (foto 3)
  L'Ajuntament de Vinaròs presenta l'Escola de Nadal - (foto 4)
  L'Ajuntament de Vinaròs presenta l'Escola de Nadal - (foto 5)

  L'Ajuntament de Vinaròs ha presentat l'Escola de Nadal, un programa educatiu amb l'objectiu de conciliar la vida laboral i familiar amb què la Regidoria d'Educació intenta que durant les èpoques de vacances, els xiquets i xiquetes gaudeixen d'activitats lúdiques.

  L'Escola de Nadal que tindrà lloc al col·legi de la Misericòrdia, està destinada a xiquets i xiquetes d'infantil de 3, 4 i 5 anys i de 1r a 6è de primària. Aquest programa es celebrarà durant els dies 26, 27, 28, 31 de desembre, 2, 3 i 4 de gener des de les 8:45h a les 13:15h i el preu de l'activitat són 12€ per participant.

  Les inscripcions es poden fer a la Regidoria d'Educació (1ª planta de la Biblioteca Municipal) del 11 al 17 de desembre de 9h a 14h i s'ha de presentar una fotocòpia del DNI dels pares i de la xiqueta o xiquet amb la fitxa d'inscripció degudament emplenada. Les places s'assignaran per ordre d'arribada i les inscripcions no estaran formalitzades fins al lliurament del justificant de pagament.

  Des de la Regidoria d'Educació s'ha destacat que es marca un número de participants per tal d'organitzar-se millor però mai han deixat fora cap xiquet/a, "sempre s'intenta atendre i habilitar l'espai per a tots els xiquets/es que vulguen participar", ha indicat Begoña Lopez, regidora d'Educació.

  Ramon Garcia, coordinador de IOCUM, ha indicat que sempre es posa una temàtica en l'Escola de Nadal i aquest any s'ha escollit el conte de Nadal, "El Trencanous i el rei dels ratolins", un conte en el que es parla de la màgia i els joguets i aquest serà el fil conductor de les activitats que es duran a terme durant els dies de l'Escola de Nadal. Els xiquets i xiquetes estaran separats per edats amb la participació i atenció de 12 professionals que els proposaran activitats lúdiques i recreatives adaptades a cada edat.

  Pujar