elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament de Vinaròs rep als estudiants amb resultats acadèmics excel·lents

    Al Saló de Plens de l’Ajuntament es va fer ahir per la vesprada l’acte d’homenatge als estudiants de primària i secundària que enguany han aconseguit l’Excel·lència Acadèmica gràcies al seu esforç. Una distinció, amb l’entrega del pin del la ciutat i un petit obsequi, que no només valora el bon treball dels alumnes, sinó que també és un reconeixement a la feina dels professors i al suport dels familiars.

    La regidora d’Educació, Begoña López, va ser l’encarregada d’obrir l’acte felicitant a tots els alumnes pels bons resultats aconseguits, així també com reconéixer la tasca dels professors, insistint que sense el seu suport no hagués sigut possible aconseguir l’Excel·lència Acadèmica. D'altra banda animava als alumnes a lluitar pel que els agrada i no perdre mai la il·lusió, destacant que "si en algun moment trobeu una pedra en el camí, que us faça fer un pas enrere, recordeu que tot allò que heu aprés és només de vosaltres i ningú vos ho pot treure".

    L'alcalde de Vinaròs, Enric Pla, felicitava també a tots els alumnes i comentava que "ens trobem en una societat que malauradament està deixant de banda valors tan importants com l'educació i la cultura, però el fet de tenir joves que s'esforcen amb els estudis és una mostra que encara hi ha molta gent disposada a treballar per al benefici de les persones". Pla també remarcava que "l'educació és fonamental per fer dels joves homes i dones suficients, lliures, crítics i capaços de veure el món per si mateixos."

    Amb els parlaments es va fer l'entrega de les distincions als 14 alumnes que han aconseguit l’Excel·lència Acadèmica gràcies al seu esforç i sobretot també al suport de la família.

    Pujar