15 de desembre de 2019 15/12/19

L'Ajuntament de Vinaròs aprova diverses mesures importants per al municipi

L'Ajuntament de Vinaròs aprova diverses mesures importants per al municipi - (foto 1)

  El govern municipal va aprovar ahir en sessió plenària noves mesures que seran fonamentals per al desenvolupament de la localitat en els propers anys. La primera proposta va ser l’aprovació, amb la unanimitat de totes les forces polítiques, de la delegació de competències de la Conselleria d’Educació per iniciar les obres de construcció del col·legi Jaume I. Recordem que aquest és un pas fonamental perquè l’Ajuntament assumeixi la gestió del projecte, amb l’objectiu que les feines comencen al març de l’any vinent.

  D’altra banda, una altra de les mesures importants que es va aprovar va ser Laboratori Social, un conveni amb la Universitat Jaume I i la Conselleria per que els Ajuntaments de Vinaròs i Benicarló siguen un dels tres futurs observatoris i laboratoris socials que es faran a la Comunitat Valenciana.

  Durant el ple també es va aprovar la modificació pressupostària per destinar l’1,2 milions d’euros, del superàvit aconseguit en els pressupostos anteriors, per a la millora i manteniment de les infraestructures municipals a través d’Inversions Financerament Sostenibles. Aquestes partides inclouen el canvi de la pavimentació de la plaça Sant Antoni, l’adequació del Corral del Batet per traslladar l’Oficina d’Informació i Atenció al Ciutadà (OIAC), l’adquisició d’un vehicle híbrid per a la Policia Local i la renovació del parquet del poliesportiu municipal.

  L’alcalde de Vinaròs, Enric Pla, ha destacat que ‘’es tracta d’unes mesures molt importants per al futur del municipi en el que queda de legislatura’’. En aquest sentit, afegia que ‘’per al proper dimarts se celebrarà un ple extraordinari, que també serà fonamental per al desenvolupament de la ciutat, amb l’acceptació la delegació de competències de la Generalitat per a la construcció del carril lúdic esportiu’’.

   

  ocultar
  L'Ajuntament de Vinaròs aprova diverses mesures importants per al municipi
  Pujar