elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament torna a repartir agendes escolars gratuïtes

L’Ajuntament torna a repartir agendes escolars gratuïtes
  MÉS FOTOS
  L’Ajuntament torna a repartir agendes escolars gratuïtes - (foto 2)

  L'Ajuntament de Vinaròs, a través de la Regidoria d'Educació i de l'Agència de Promoció del Valencià de la Regidoria de Cultura, ha tornat a editar l'agenda per al curs escolar 2017-2018.

  Per segon any consecutiu, tot l'alumnat de primària de les escoles públiques de Vinaròs, 1.540 xiquets i xiquetes, tindran la seua agenda, obsequi de l'Ajuntament, igual per a tots però amb la personalització de la seua escola.

  En l'agenda, ha explicat la regidora d'Educació, Begoña López, "hi ha informació sobre els departaments municipals que més directament promouen iniciatives adreçades a l'alumnat escolaritzat, el calendari escolar amb dates d'inici i final de curs, vacances i festius escolars i dies que, encara que no sempre siguen festius, convé recordar".

  A més a més, enguany, ha afegit el regidor de Cultura, Marc Albella, des de l'Ajuntament s'ha volgut recordar que Vinaròs ja té una bandera oficial aprovada i reconeguda "que esperem que tots identifiquem en veure-la onejant en celebracions de festes i actes oficials".

  "Desitgem que l'agenda complisca amb eficàcia la seua funció d'enllaç entre l'escola i les famílies perquè no se'ns oblide res i que siga una eina més al servei de l'educació dels vostres fills i filles", ha conclòs Albella, que ha recordat que aquestes agendes són sostenibles amb el medi ambient.

  De fet, les cobertes protectores d'aquestes agendes són biodegradables i les fulles i la cartolina procedeixen d'explotacions forestals sostenibles. S'ha buscat un format el més eficient possible per aprofitar el paper i s'han imprès en indústries gràfiques de la comarca en les que utilitzen tintes basades en olis d'origen vegetal. Finalment, han estat muntades manualment per personal d'un Centre Especial d'Ocupació.

  Pujar