elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament ja té un punt d’informació oficial de l’aulari de Vinaròs de l’Escola Oficial d’Idiomes

L’Ajuntament ja té un punt d’informació oficial de l’aulari de Vinaròs de l’Escola Oficial d’Idiomes
  MÉS FOTOS
  L’Ajuntament ja té un punt d’informació oficial de l’aulari de Vinaròs de l’Escola Oficial d’Idiomes - (foto 2)

  L’alcalde Enric Pla ha confirmat aquest dilluns que l’Ajuntament tindrà un punt d’informació oficial de l’aulari de Vinaròs de l’Escola Oficial d’Idiomes. El dimecres dia 5 de juliol, a partir de les 9.00 hores, personal de l’EOI es desplaçarà fins a la nostra ciutat per tal de tramitar la matrícula del curs 2017-2018. “D’aquesta manera s’evitarà que els estudiants es tinguen que desplaçar fins a Castelló”, ha assenyalat Pla.

  En aquesta primera fase de matrícula, ha afegit, s'atendrà els alumnes que no han de fer preinscripció: alumnes que promocionen al segon curs de cada nivell, alumnes que han superat la prova de certificació dels nivells A2 o B1 i professorat seleccionat per a participar en els Cursos del Pla Integral d'Aprenentatge de Llengües per al Professorat.

  Les persones que es troben en alguna d'aquestes situacions, ha indicat la regidora d’Educació, Begoña López, podran passar per les  dependències de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Vinaròs, a la 1a planta de la Biblioteca Municipal. Si algú no pot acudir el dia 5, els dimarts i els dijous del mes de juliol, en horari de matí, el personal de l'Ajuntament de Vinaròs, organisme col·laborador de l'EOI de Castelló, realitzarà també les matrícules.

  A més a més, a la pàgina web de l'EOI (mestreacasa.gva.es/web/eoicastello) trobaran tota la informació detallada i els models d'impresos. Només  cal anar a la pestanya "Secretaria" i seleccionar l'apartat "Matrícula".

  Així mateix, López ha recordat que el període de preinscripció per a l'alumnat de nou ingrés o per a qui vulga accedir al nivell C1, s'ha obert fa unes hores, a les 9 del matí d'avui, dia 3 de juliol, i finalitzarà a les 23.59 hores del dia 16. Aquesta sol·licitud es presenta telemàticament.

  La regidora ha finalitzant la roda de premsa celebrant que enguany s’amplia també l’oferta de cursos amb el C1 d’anglès i el C1 de valencià. En quant a preus, les taxes per matrícula dels nivells A2, B1 i B2 s’han fixat aquest 2017 en 67,28 euros/any i les del nivell C1 en 94,18 euros/any, mentre que l’obertura d’expedient per als alumnes nous tindrà un cost de 25,50 euros.

  “Aquestes millores ens alegren, tot i que no són el final del camí, ja que nosaltres esperem que es puga desenvolupar, d’acord amb el nou model que està creant la Conselleria, una secció de l’EOI al nord de Castelló. Per a això Vinaròs aspira a ser una de les seus i hem fet la proposta posant a disposició els mitjans i instal·lacions dels que disposem per tal de que això siga possible”, ha conclòs Pla.

   

  Pujar