elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament prepara una jornada especial amb motiu del Dia Internacional de la Joventut

  Amb motiu de la celebració el Dia Internacional de la Joventut i fer valdre la importància d'aquest, des de l'Ajuntament de Vinaròs s'ha organitzat una jornada d'activitats per al 16 d'agost per a fomentar l'oci educatiu, com una eina per a combatre conductes i consums no desitjables, un oci educatiu com una ferramenta de treball.

  Les activitats programades, seguint la línia establerta per les diferents administracions públiques, tenen la finalitat de desenvolupar, d'una manera integral, polítiques de prevenció, promoció i participació de la joventut, uns eixos que permetran construir una societat inclusiva, democràtica i lliure.
  Unes polítiques imprescindibles en aquests moments a causa de la situació sanitària i social que estem vivint, on les nostres accions poden dur conseqüències perjudicials per a la salut, on la responsabilitat social és ineludible. Una jornada pensada per suplir les necessitats d'oci educatiu que la joventut han vist minoritzades a conseqüència de la Covid-19.

  Aquests programes estan destinats a empoderar la joventut de Vinaròs, que és una de les línies que impulsa l'IVAJ, reconéixer els drets subjectius del jovent com a grup amb necessitats pròpies i, a partir d'aquests, es puga garantir, definir i construir el seu projecte vital tant individual com col·lectiu com a membres de la comunitat.

  L'Ajuntament de Vinaròs té la intenció de seguir treballant per desenvolupar una oferta formativa i d'oci educatiu que responga a totes les necessitats del jovent del municipi, per aquest motiu s'ha programat una jornada amb dos tallers –un de rap i altre de ball urbà- que culminarà amb els concerts dels grups de rap valencià Tesa i Atupa. Agrair el suport de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, gràcies a la qual comptarem amb la presència d'Atupa en la jornada.

  Així doncs, iniciarem la jornada a les 12h amb el taller de rap d'Atupa, continuarem amb el de ball urbà a càrrec del cos de ball de Tesa i conclourem amb el concert de Tesa a les 19.30h i el d'Atupa a les 21.00h, al Vinaròs Arena.

  Les entrades són gratuïtes i per sol·licitar-les, cal escriure un correu a casaljove@vinaros.es  indicant el nombre d'entrades que es desitgen i complementant la informació de les persones assistents que es demande.

  Finalment, recordar que les activitats seguiran les normes d'higiene i seguretat per tal que l'activitat siga segura i permeta gaudir d'una jornada musical destinada al jovent.

  Pujar