1 d’octubre de 2020 1/10/20

L’Ajuntament opta per un procediment negociat per a l’adjudicació del bar de l’Ermita

L’Ajuntament opta per un procediment negociat per a l’adjudicació del bar de l’Ermita - (foto 1)

  En roda de premsa l'alcalde Enric Pla i el regidor d'Agricultura i Medi Ambient, Jordi Moliner, han explicat quina és la situació actual en què es troba el bar de l'Ermita i els passos que se seguiran per a l'adjudicació del nou contracte.

  En aquest sentit, l'alcalde ha avançat que s'ha optat finalment per un procediment negociat en què un cop s'obrin els sobres amb les propostes, en un concurs en què participaran almenys tres oferents, podrà haver-hi una segona volta per negociar algunes de les condicions.

  Moliner ha detallat que entre aquestes condicions es podrà discutir l'import de l'adjudicació, que ja es va reduir de 500 a 300 euros mensuals, així com el llistat de preus de venda de begudes i menjars i els dilluns que l'establiment romandrà tancat.

  No obstant això, aclareix, "no variarà el fet que l'ermità s'hagi de fer càrrec de pagar la llum del local, ni la limitació de la terrassa, ni les seves obligacions en la neteja i custòdia de l'ermita". El regidor també ha volgut remarcar que aquest serà un procés obert a totes les persones que puguin prestar aquest servei, complint amb les condicions requerides.

  D'altra banda ha explicat que, de mutu acord, es va estendre durant l'estiu el temps de permanència de l'adjudicatari actual, perquè ja havien una sèrie d'esdeveniments programats, si bé ha indicat que ara no es va creure oportú estendre aquesta situació fins desembre, ja que en els següents mesos es tenen previstes una sèrie d'obres en el lloc per tal d’adaptar els banys i condicionar la cuina del restaurant.

  Pujar