16 de novembre de 2019 16/11/19

L'Ajuntament contracta 14 joves aturats gràcies al programa AVALEM Joves +

L'Ajuntament contracta 14 joves aturats gràcies al programa AVALEM Joves + - (foto 1)

  Un total de 14 joves desocupats menors de 30 anys van signar aquest 2 d'agost un contracte laboral d'un any amb l'Ajuntament de Vinaròs, després d'haver estat contractats gràcies al programa AVALEM Joves +, cofinançat pel Fons Social Europeu, en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

  Aquest programa compta amb dues línies d'actuació: l'EMCUJU, un programa de subvencions d'ocupació destinades a la contractació de persones joves qualificades per a entitats locals i l'EMPUJU, un programa de subvencions d'ocupació destinades a la contractació en entitats locals de persones joves no qualificades.

  A través de l'Agència de Desenvolupament Local (ADL) s'informa que, dins d'aquest marc, s'han contractat set joves amb un perfil tècnic i un contracte de pràctiques i altres set joves amb un perfil administratiu i contracte per obra o servei. Els 14 contractes tenen una durada de 12 mesos i són a jornada completa. L'Ajuntament de Vinaròs ha realitzat les contractacions després de rebre una subvenció del SERVEF de 234.546'96 euros i s'ha fet també una aportació municipal de 133.158'48 euros.

  Després de la signatura dels contractes, l'alcalde de la localitat, Enric Pla, ha donat ja la benvinguda als nous treballadors i ha explicat que "un dels objectius prioritaris de l'equip de govern és la creació d'ocupació, facilitant l'accés a un lloc de treball de les persones amb més dificultats, entre les quals es troben els joves menors de 30 anys, col·lectiu al qual es dirigeix aquest programa".

  María Cano, regidora d'Ocupació, ha afegit que des de la regidoria, mitjançant l'ADL, s'ha fet un gran esforç en aquest sentit i ha valorat de forma molt positiva aquestes iniciatives i programes "dirigits a la millora de l'ocupabilitat dels ciutadans de Vinaròs, millorant la seua formació i facilitant-los una experiència laboral per al seu desenvolupament com a professionals".

  ocultar
  L'Ajuntament contracta 14 joves aturats gràcies al programa AVALEM Joves +
  Pujar