elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament assisteix a una reunió de coordinació de cara a la posada en marxa de l'EOI del Maestrat el proper curs

L'Ajuntament assisteix a una reunió de coordinació de cara a la posada en marxa de l'EOI del Maestrat el proper curs

  Aquest dimarts l'alcalde de Vinaròs, Enric Pla, acompanyat per la cap del Servei Territorial d'Educació, Maria Josep Palmer, el sotsdirector de l'Escola Oficial d'Idiomes i coordinador d' Extensions, Joan Ramón Monferrer i el director de l' IES Leopoldo Querol, Andreu Branchat, han visitat aquest últim centre educatiu, on es té previst posar en marxa la nova Escola d'Idiomes (EOI) del Maestrat el curs vinent.

  "Es tracta d'una visita de coordinació, per veure amb quines instal·lacions i recursos materials es compta i quines necessitats hi ha. Actualment ja es duen a terme aquí classes de l'EOI, però a partir del curs que ve aquesta escola serà autònoma, amb personal directiu propi, i per això cal veure els espais disponibles. Des de l'Ajuntament oferim màxima col·laboració a la Conselleria per ajudar en tot el que entre dins les nostres competències ", ha destacat l'alcalde Pla.

  Palmer ha afegit que, després d'aquesta visita, posarà en coneixement de la Conselleria amb quins espais es pot comptar per a l'EOI. "No hi ha problema d'aules perquè l'horari es mantindrà de tarda i hem vist alguns espais que es poden habilitar sense moltes complicacions per al personal directiu de l'EOI", ha assenyalat. Palmer ha acabat agraint la predisposició de l'Institut i de l'Ajuntament per dur a endavant aquest projecte.

  Montferrer, per la seua banda, ha recordat que l'extensió de l'EOI a Vinaròs va ser una de les primeres que es va crear a Espanya i s'ha alegrat que s'hagi consolidat fins al punt que ara pugue començar el seu camí com a EOI pròpia i independent . "Els alumnes de l'EOI d'aquestes comarques ja no hauran de desplaçar-se fins a Castelló, perquè ja tindran una escola a Vinaròs, que tindrà les seues pròpies extensions a Benicarló i a Morella, on hi haurà cursos d'anglès", ha comentat.

  Montferrer ha indicat que la idea és que a poc a poc l'oferta es vagi ampliant i s'ha mostrat satisfet que "es cree aquesta EOI que tant necessitaven aquestes comarques: per distància, per població i per mereixement". Tot i que inicialment aquesta EOI es mantindrà a l'IES Leopoldo Querol, no es descarta que en un futur es pugue reubicar en altres instal·lacions independents.

  Pujar