27 d’octubre de 2020 27/10/20

Les IV Jornades de Memòria Històrica de Vinaròs aborden el paper de la dona i l’educació política de la joventut

    El Programa Campus Obert de la Universitat Jaume I de Castelló amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vinaròs i la Fundació Caixa Vinaròs ha organitzat per als dies 4 i 5 d’abril i 2 de maig de 2019 les IV Jornades de Memòria Històrica de Vinaròs que es realitzaran al Vinalab, carrer de Galícia, número 12 de Vinaròs a partir de les 19 hores, amb entrada gratuïta.

    Les jornades, estructurades en tres conferències, s’inicien dijous 4 d’abril amb la intervenció del professor Antoni Morant Ariño, del Departament d’Història Contemporània de la Universitat de València, qui parlarà sobre «La Sección Femenina de Falange: Dones i feixisme espanyol».

    En la sessió de divendres 5 d’abril, el professor Carlos Fuertes Muñoz del Departament de Didàctica de les Ciències Experimentals de la Universitat de València, impartirà la conferència «L’educació política de la joventut durant el franquisme: entre les organitzacions falangistes i el professorat crític».

    Per últim, dijous 2 de maig, Beatriz García Miñana, del Màster en Investigació i Docència en Estudis Feministes, de Gènere i Ciutadania, parlarà sobre «La Sección Femenina: la dona d’ahir vista des de l’Espanya d’avui».

    Pujar