elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els hostalers del Maestrat temen que la massiva afluència de catalans els obligue a tancar els seus negocis

Vinaròs passeig marítim
Vinaròs passeig marítim
  • Els restaurants de la zona marítima de Vinaròs i Benicarló han registrat un increment “exagerat” de catalans després del tancament de bars i restaurants en la comunitat autònoma veïna

El tancament de bars i restaurants a Catalunya des de dijous passat com a mesura adoptada per la Generalitat per a frenar els contagis per coronavirus ha derivat en un increment considerable de catalans que s'han acostat als locals de Vinaròs i Benicarló durant aquest cap de setmana.

Des d'un dels restaurants de la zona marítima de Benicarló asseguren que “ahir diumenge vam estar de gom a gom, hi havia fins i tot cua per a entrar”. Aquesta seria una situació molt agradable per a l'hostaleria del Maestrat si no fóra per la pandèmia. Així ho assenyalen des de Benicarló. “El que és bo per al negoci igual és dolent per a la salut” perquè “ens preocupa que ens puguen tancar a nosaltres els negocis”.

Des de Benicarló apunten que “no ens esperàvem aquest increment de clients, més que un diumenge normal. Els locals estaven exageradament plens”.

Per part seua, des d'una pizzeria de la zona marítima de Vinaròs asseguren que “el cap de setmana hem estat de gom a gom de famílies, parelles i amics que han vingut des de Catalunya a menjar i sopar en els nostres locals”.

Així mateix, una veïna de Vinaròs afig que “les terrasses de la zona marítima estaven a rebentar” durant el cap de setmana. De fet, “malgrat que ahir teníem la taula reservada, vam haver d'esperar fins a 2 hores perquè ens serviren per la gran quantitat de gent que hi havia”. Fins i tot, “es van posar taules supletòries. Ni a l'agost hi havia tanta gent”, assenyalen.

A Peníscola, per part seua, apunten que aquest cap de setmana han visitat la ciutat del Papa Lluna unes 2.000 persones entre participants i acompanyants al triatló Infinitri pel que, expliquen des de l'ajuntament, “és possible que hagen arribat catalans a menjar en els nostres locals però des que va acabar l'estiu no hem deixat de rebre gent per les activitats culturals i esportives que hem vingut organitzant”.

Pujar