elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Gàmesis es consolida com la trobada comarcal dels videojocs

Gàmesis es consolida com la trobada comarcal dels videojocs
  • Més de 1.300 persones es van apropar durant el cap de setmana fins al Centre del Coneixement del Vinalab per conèixer millor el món de l'entreteniment virtual

MÉS FOTOS
Gàmesis es consolida com la trobada comarcal dels videojocs - (foto 2)
Gàmesis es consolida com la trobada comarcal dels videojocs - (foto 3)
Gàmesis es consolida com la trobada comarcal dels videojocs - (foto 4)
Gàmesis es consolida com la trobada comarcal dels videojocs - (foto 5)

Vinaròs s'ha consolidat com el referent del món dels videojocs a la comarca gràcies a Gàmesis, una cita que any rere any ha crescut en número de participants, ponències i tornejos virtuals. En aquesta edició fins i tot es va passar de dos a tres dies, a més d'incloure com a novetat el Gàmesis Night on els amants dels videojocs van poder jugar fins la matinada, així com gaudir d'una demostració del sistema de joc Artemis.

El regidor d'Innovació Digital, Hugo Romero, ha fet un balanç molt positiu de Gàmesis 2K19, assenyalant que durant el cap de setmana més de 1.300 persones s'han apropat fins al Vinalab per participar en les activitats que s'havien programat. En aquest sentit, ha destacat que "no només era una trobada per gaudir dels videojocs, sinó que també s'han realitzat vàries ponències per explicar als joves quines sortides professionals que ofereix l'entreteniment virtual".

Cal destacar que vinarossencs com Òscar Senen i Diego Latorre, dos artistes de renom internacional que han participat en la creació de videojocs, van oferir dues xerrades per explicar als més joves com es desenvolupen els jocs, així com totes les professions que intervenen a l'hora de crear un nou projecte. D'altra banda, també es va comptar amb la participació de la Universitat Jaume I que va explicar en què consisteix el Grau de Creació de Videojocs que imparteix, una formació on molts joves es van mostrar el seu interès durant la ponència.

Per acabar, Romero ha insistit que Gàmesis es consolida com una trobada a nivell comarcal sobre els videojocs on l'administració compleix amb el repte  de la divulgació i apropament de la innovació i la tecnologia als ciutadans. 

Pujar