23 de novembre de 2019 23/11/19

El Gàmesis 2018, la VI Trobada sobre videojocs es presenta en molta expectativa

El Gàmesis 2018, la VI Trobada sobre videojocs es presenta en molta expectativa - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El Gàmesis 2018, la VI Trobada sobre videojocs es presenta en molta expectativa - (foto 2)
  El Gàmesis 2018, la VI Trobada sobre videojocs es presenta en molta expectativa - (foto 3)

  Hugo Romero i Maria Cano regidors responsables de l'esdeveniment, han informat que les inscripcions a molts tornejos es van omplir en 48h, tot i així encara queden algunes places. Per això, des de l'Ajuntament de Vinaròs s'anima a tots aquells que vulguen participar en aquesta trobada sobre videojocs a inscriure's a www.gamesis.eu

  En cas de no quedar places, tots aquells interessats poden inscriure's com a "reserva" ja que si algú falta el dia del torneig, podran participar els "reserves" que s'hagin inscrit prèviament, enviant un correu amb les seves dades i el torneig al qual volen participar a info@gamesis.eu, apuntava Cano.

  Cal destacar que, el Gàmesis 2018 es retransmetrà per streaming a través del Canal de Youtube del Vinalab, #GàmesisTV, de manera que es podrà seguir des de casa, tant les conferències com els tallers, i finals dels tornejos que es disputen a l'auditori del Vinalab, comentava Romero.

  Els dos regidors, recorden a tots els "gamers" que l'esdeveniment és totalment gratuït. A més, han destacat que les finals de Fortnite, FIFA i Call of Duty seran dissabte per la tarde des de les 17:00h a les 19:00 h a l'auditori del Vinalab. Durant aquestes finals hi haurà animació i sortejos per a tots els assistents.

  ocultar
  El Gàmesis 2018, la VI Trobada sobre videojocs es presenta en molta expectativa
  Pujar