20 de novembre de 2019 20/11/19

Empreses i ajuntaments s'uneixen en Destaca Vinaròs en ruta

  La primera acció en ruta de la fira Destaca tindrà lloc a Vinaròs els dies 29 i 30 de setembre de 2017. Sent una fira de transferència científica i tecnològica, és també un compromís amb el progrés sostenible i acosta el coneixement a tota la ciutadania.

  L'últim cap de setmana de setembre Vinaròs acollirà als Ajuntaments de Vinaròs, Benicarló, Vila-real, o els ajuntaments dels Ports, amb Morella al capdavant. També Sant Mateu o les Coves de Vinromà, exposaran la seua forma de treballar per i per a la innovació, promovent el desenvolupament dels municipis de la comarca de forma sostenible.

  Pel que fa a l'empreses algunes que ja han confirmat la seua participació són Ashland Chemical Hispània, que aposta per la innovació en la indústria química com una forma de progrés sostenible; l'Aeroport de Castelló, que considera tant la innovació com la recerca pilars bàsics per a poder mantenir nivells de qualitat adequats, o els fabricants de pales eòliques extragrans a les Coves de Vinromà, LM Wind Power, qui acudirà a la cita de la mà de l'ajuntament d'aquesta localitat. També Port Castelló, que abandera la sostenibilitat com a base de la innovació, estarà present amb un stand expositiu. Se sumen altres entitats com la mancomunitat Taula del Sènia, que defensa una contínua sinergia entre diversos ens empresarials o la recentment creada Xarxa Valenciana de Ciutats per la Innovació.

  Destaca en Ruta explica també amb el suport de diferents patrocinadors que aposten per la R+D+i com la Diputació de Castelló, la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori de la Generalitat Valenciana, el Grup Gil Comes, Caixa Vinaròs i Facsa.

  Un avanç del que mostraran durant aquestes jornades científiques i tecnològiques es pot veure en una sèrie de video-entrevistes que es distribueixen a través de les xarxes socials amb el hashtag #DestacaEnRuta, o en la web oficial www.feriadestaca.es/galeria-de-videos.

  Destaca En Ruta Vinaròs està organitzada per la Universitat Jaume I a través de la Càtedra d'Innovació Ceràmica, l'Ajuntament de Vinaròs i CEEI Castelló a través del programa Focus Territorial.

  ocultar
  Empreses i ajuntaments s'uneixen en Destaca Vinaròs en ruta
  Pujar