elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un empresari taurí disposat a organitzar diversos festejos aquest juny a Vinaròs

Un empresari taurí disposat a organitzar diversos festejos aquest juny a Vinaròs
  • El primer festeig taurí en la Comunitat Valenciana des de la declaració de l'Estat d'Alarma no va registrar cap contagi

Un empresari valencià està disposat a la volta dels festejos taurins a Vinaròs. Vist l'èxit de l'any passat quan va haver de penjar el cartell de 'no hi ha bitllets' en aquesta localitat castellonenca, que la celebració va acabar amb zero contagis i vista la baixa incidència de covid actual en la Comunitat Valenciana, està disposat a repetir la història.

Així, Javi González 'Viza', gerent de 'Art i emoció' ha mostrat la seua intenció d'organitzar dos festejos taurins populars i una correguda de bous el mes vinent de juny a Vinaròs.

Aquest empresari recorda que a l'octubre ja va sol·licitar la plaça per a celebrar festejos per Setmana Santa, “a causa de la situació epidemiològica i el posicionament de Conselleria de Sanitat, vaig decidir esperar, però les circumstàncies han canviat i ara són favorables, per la qual cosa si l'administració ens dóna el vistiplau podem començar a treballar des de ja per a organitzar una bona fira taurina al juny, no sols quant a festejos populars, sinó també per a oferir una correguda de bous, que tant agrada a la província de Castelló, perquè l'afició de Vinaròs i Catalunya ho mereix”.

Així mateix, Viza continua afirmant que “hi ha una necessitat imperiosa de reactivació d'activitat amb un sector durament colpejat per aquesta crisi sanitària pel que els empresaris i tot el sector hem de començar a treballar ipso facto, el nostre sector només demana un marc legal que ens permeta fer viables els festejos”. Per això, a l'espera que la Generalitat Valenciana present el nou decret amb les mesures de seguretat i higiene, ha presentat una oferta que consta d'una correguda de bous torista amb un format nou a la regió i de dos festejos taurins populars on es tenen en compte a les ramaderies autòctones “que tan mal l'estan passant”, afirma.

‘Viza’ assegura que “els festejos taurins en places de bous fixes són indiscutiblement controlables”, de fet, l'any passat va ser el primer a organitzar un festeig taurí en la Comunitat Valenciana des de la declaració de l'Estat d'Alarma, on es van complir totes les mesures de seguretat i higiene.

Pujar