21 de setembre de 2020 21/9/20

Les emprenedores seran les protagonistes de la jornada Focus que tindrà lloc aquest mes a Vinaròs

Les emprenedores seran les protagonistes de la jornada Focus que tindrà lloc aquest mes a Vinaròs - (foto 1)

  El proper 17 de novembre, al Centre de Coneixement Vinalab de Vinaròs, tindrà lloc la Jornada Focus Pime i Emprenedoria amb el títol "En femení plural: innovació i cooperació", tal com ha anunciat aquest matí l'alcalde de la localitat, Enric Pla.

  Aquesta jornada gratuïta està organitzada pel CEEI Castelló, l'associació de dones emprenedores REINVENTHADAS i compta amb la col·laboració de l'Agència de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Vinaròs.

  Els esdeveniments FOCUS, ha explicat el director del Centre Europeu d'Empreses Innovadores de Castelló, Justo Vellón, "estan dissenyats per fomentar la innovació i l'emprenedoria entre les PIMEs i es plantegen com un dia de reflexió sobre la importància que la innovació té com a font d'oportunitats per a una empresa de nova creació o per impulsar a altres ja consolidades ".

  En aquest cas, Isabel Ledesma, de Reinventhadas, ha explicat que "s'ha volgut posar el focus en les emprenedores i especialment en aquelles que utilitzen les noves tecnologies, amb un interessant programa de ponents que oferiran testimonis que poden servir d'inspiració per a moltes altres dones ".

  Aquesta roda de premsa ha comptat també amb la presència de la directora general de l'IVACE, Julia Company, qui ha destacat "la voluntat de la Generalitat Valenciana de donar major visibilitat a la dones i de descentralitzar aquest tipus d'esdeveniments d'emprenedors perquè no només es concentren en capitals provincials , sinó que arriben a més poblacions i comarques".

  El programa d'aquesta jornada comptarà amb una taula rodona en què es donaran a conèixer diversos recursos presents en el territori per a les persones emprenedores. Posteriorment escoltarem l'experiència de dues dones emprenedores, Verito Monetta i Sandra Claret.

  Pilar Sansebastián, consultora de màrqueting, ens explicarà també què podem fer per vendre més i millor a través d'Internet i també ens parlaran dels seus projectes empresarials Maria Pilar Amela, CEO de Ahorradoras, Ana Barceló, bloggera de Mochila del Sabor i Raquel Sáez, de Coworking Benicàssim.

  Per finalitzar es realitzarà una dinàmica de treball en xarxa perquè els presents puguen intercanviar experiències, inquietuds i idees. "Convidem a totes les persones interessades a aprofitar aquesta gran oportunitat, en una jornada que sens dubte serà molt productiva i motivadora", ha conclòs l'alcalde Enric Pla. Per poder assistir a aquest esdeveniment cal fer la inscripció a través del web del CEEI o mitjançant el següent enllaç: http://bit.ly/2hkfDFp.

  Pujar