elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Educació presenta una nova edició de l'Escola de Pasqua “Easter English”

Educació presenta una nova edició de l'Escola de Pasqua “Easter English”
  MÉS FOTOS
  Educació presenta una nova edició de l'Escola de Pasqua “Easter English” - (foto 2)

  Un any més la Regidoria d'Educació ha organitzat una nova edició de l'Escola de Pasqua "Easter English", que ofereix als xiquets i xiquetes de P3, P4, P5, Infantil i de 1r a 6è de Primària, un ampli programa d'activitats educatives i jocs en anglès durant les vacances de Setmana Santa.

  Aquestes es duran a terme al CEIP Mare de Déu de la Misericòrdia els dies 3, 4, 5, 6 i 9 d'abril, en horari de 8:45 a 13:30 hores. "L'Escola de Pasqua està pensada també per ajudar a conciliar la vida laboral i familiar dels pares i per a que els més petits aprofiten aquests dies de vacances per seguir aprenent", ha destacat López.

  Com és habitual, les inscripcions es realitzaran a la Regidoria d'Educació, situada a la primera planta de la Biblioteca Municipal, del dia 15 al 23 de març, en horari de 9:00 a 14:00 hores. El preu per alumne serà de 12 euros.

  "L'any passat vam superar les 200 inscripcions i esperem que aquest 2018 l'Escola de Pasqua tingue un èxit similar. Per això, animem als pares i mares a que porten els xiquets i xiquetes de la localitat al Easter English i aprofiten aquesta oportunitat de practicar una llengua tan important com és l'anglès", ha conclòs López.

  Pujar