26 de setembre de 2020 26/9/20

Educació presenta una nova edició de l'Escola de Pasqua “Easter English”

Educació presenta una nova edició de l'Escola de Pasqua “Easter English” - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Educació presenta una nova edició de l'Escola de Pasqua “Easter English” - (foto 2)

  Un any més la Regidoria d'Educació ha organitzat una nova edició de l'Escola de Pasqua "Easter English", que ofereix als xiquets i xiquetes de P3, P4, P5, Infantil i de 1r a 6è de Primària, un ampli programa d'activitats educatives i jocs en anglès durant les vacances de Setmana Santa.

  Aquestes es duran a terme al CEIP Mare de Déu de la Misericòrdia els dies 3, 4, 5, 6 i 9 d'abril, en horari de 8:45 a 13:30 hores. "L'Escola de Pasqua està pensada també per ajudar a conciliar la vida laboral i familiar dels pares i per a que els més petits aprofiten aquests dies de vacances per seguir aprenent", ha destacat López.

  Com és habitual, les inscripcions es realitzaran a la Regidoria d'Educació, situada a la primera planta de la Biblioteca Municipal, del dia 15 al 23 de març, en horari de 9:00 a 14:00 hores. El preu per alumne serà de 12 euros.

  "L'any passat vam superar les 200 inscripcions i esperem que aquest 2018 l'Escola de Pasqua tingue un èxit similar. Per això, animem als pares i mares a que porten els xiquets i xiquetes de la localitat al Easter English i aprofiten aquesta oportunitat de practicar una llengua tan important com és l'anglès", ha conclòs López.

  Pujar