elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Educació oferirà una nova edició d'Easter English durant les vacances de Setmana Santa

Educació oferirà una nova edició d'Easter English durant les vacances de Setmana Santa

    La regidora d'Educació, Begoña López, ha presentat aquest matí al Mercat Municipal una nova edició del programa Easter English adreçat als xiquets d'infantil i primària. Recordem que es tracta d'una iniciativa que pretén oferir entreteniment i oci als petits durant les vacances de Setmana Santa, tot en anglés, perquè milloren els seus coneixements de la llengua, al mateix temps que es diverteixen.

    Durant la presentació López ha destacat que "no només es tracta d'oferir activitats als més petits, sinó que també suposa una ajuda molt important perquè els pares puguen seguir conciliant la vida laboral amb la familiar". En aquest sentit detallava que l'Easter English es farà els dies 23, 24, 25, 26 i 29 d'abril en horari des de les 08:45h fins a les 13:30h.

    Pel que fa a les inscripcions es podran realitzar a partir del proper dilluns, 25 de març, a la Regidoria d'Educació, ubicada a la primera planta de la Biblioteca Municipal de 09:00h a 14:00h. El preu de la matrícula serà de 12€ sense límit de places, amb la finalitat que cap xiquet es quede sense gaudir de l'Easter English.

    Per la seva banda, el gerent de l'empresa IOCUM, Ramon García, comentava que enguany totes les activitats del programa giraran al voltant d'un robatori que s'ha fet al museu, on els xiquets a través de tallers i altres activitats en anglés hauran de descobrir qui ha sigut el lladre.

    Pujar