elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Educació i Esports presenten l'Escola de Nadal 2018 i el programa Nadal Esportiu

Educació i Esports presenten l'Escola de Nadal 2018 i el programa Nadal Esportiu
  MÉS FOTOS
  Educació i Esports presenten l'Escola de Nadal 2018 i el programa Nadal Esportiu - (foto 2)
  Educació i Esports presenten l'Escola de Nadal 2018 i el programa Nadal Esportiu - (foto 3)

  Per tal d'ajudar a conciliar la vida laboral i familiar dels pares i oferir opcions d'oci educatiu per als menors, la regidora d'Educació i Esports, Begoña López, ha presentat aquest dimarts dues bones opcions per a les vacances escolars de Nadal: l' Escola de Nadal 2018 i un nou programa impulsat pel Consell Municipal d'Esports (CME), el Nadal Esportiu.

  L'Escola de Nadal es durà a terme els dies 26, 27, 28, 29 de desembre i el 2, 3, 4 i 5 de gener al CEIP Mare de Déu de la Misericòrdia. Es tracta d'un programa educatiu de la Regidoria d'Educació dirigit a xiquets i xiquetes d'infantil de 3,4 i 5 anys, així com a estudiants de primer a sisè de primària.

  "Convidem a qui ho desitge a apuntar-se en aquesta edició, per gaudir d'activitats esportives, tallers nadalencs, jocs educatius, activitats en anglès i tallers d'animació a la lectura", ha indicat López, que ha afegit que les inscripcions es duran a terme del dia 11 al 15 de desembre a la Regidoria d'Educació (primera planta de la Biblioteca Municipal).

  El preu per participar en aquest programa és de 12 euros per xiquet i el requisit per poder apuntar-se és estar escolaritzat en la localitat. "Les places s'adjudicaran per ordre d'arribada i inicialment hi ha previstes un total de 140, però es podrien ampliar segons la demanda", ha conclòs la regidora.

  D'altra banda, el tècnic del CME, Nacho Chaler, ha presentat la primera edició de Nadal Esportiu, el programa alternatiu a l'Escola de Nadal per a aquells menors que prefereixin practicar activitats exclusivament esportives durant aquestes festes.

  Aquest programa està dirigit a xiquets i xiquetes de P4 a sisè de Primària i es durà a terme del 2 al 5 de gener al Poliesportiu Municipal. "Encara que en anys anteriors hem ofert una programació especial en aquestes dates, aquest any hem duplicat les places i hem apostat per donar-li més impuls a aquesta iniciativa", ha indicat Chaler.

  Els que desitgen inscriure's al Nadal Esportiu, que tindrà un horari de 10:00 a 13:00 hores per als infants de P4 i P5 i de 9:00 a 13:00 hores per als estudiants de primària, podran fer-ho a les oficines del CME els dies 13 i 14 de desembre, de 9:00 a 14:00 hores. El preu per a aquest programa és de 10 euros les places són limitades.
  Final del formulario

  Pujar