22 de novembre de 2019 22/11/19

Dotze persones desocupades treballen en l'Ajuntament gràcies als Programes d'Iniciativa Social EMCORD i EMCORP

Dotze persones desocupades treballen en l'Ajuntament gràcies als Programes d'Iniciativa Social EMCORD i EMCORP - (foto 1)

  Un total de 12 persones desocupades estan treballant en l'Ajuntament de Vinaròs gràcies al Programa d'iniciativa Social que es du a terme en col·laboració amb corporacions locals de la Comunitat Valenciana, una iniciativa de la Generalitat Valenciana cofinançada pel Fons Social Europeu (FSE).

  Els contractes, per a la realització d'obres o serveis d'interès general al nostre municipi, tenen una durada de 6 mesos a jornada completa. L'Ajuntament de Vinaròs va realitzar les contractacions després de rebre dues subvencions del SERVEF per un total de 172.129'74 euros, un import de 133.806,90 euros per a la contractació de persones aturades de llarga durada i 38.322'84 euros per a la contractació de persones aturades d'almenys 30 anys d'edat.
  Aquest programa de subvencions d'ocupació compta amb dues línies d'actuació:

  1. EMCORD, en el que es van contractar 10 persones aturades de llarga durada que porten a terme els següents projectes:

  a) Vinaròs competició : 1 conserge per al Consell Municipal d'Esports.
  b) Millora del servei d'informació : 1 conserge per a la Biblioteca Municipal.
  c) Millora de la integració de l'accessibilitat al casc urbà de Vinaròs: 1 oficial conductor, 3 oficials obrers, 2 peons d'obra, 1 peó pintor i 1 peó electricista, per a la Brigada Municipal.

  2. EMCORP, destinat a la contractació de persones aturades d'almenys 30 anys d'edat, en el que es van contractar 2 persones per a portar a terme els projectes:

  a) Vinaròs més participatiu: 1 Politòloga per a l'àrea de Participació Ciutadana.
  b) Recolzament administratiu al projecte d'implementació de la gestió electrònica d'expedients i iniciació de la licitació electrònica: 1 Administratiu per a l'àrea de Governació-Contractació.

   

  ocultar
  Dotze persones desocupades treballen en l'Ajuntament gràcies als Programes d'Iniciativa Social EMCORD i EMCORP
  Pujar