28 d’octubre de 2020 28/10/20

La Diputació atorga una ajuda extraordinària per fer front als efectes de la Covid-19 en Vinaròs

  • Es tracta d’una de les mesures impulsades pel Govern Provincial per ajudar als ajuntaments a fer front a les despeses derivades de la crisi sanitària

L’Ajuntament de Vinaròs rebrà una ajuda de 126.000€ de la Diputació de Castelló per a poder afrontar les despeses ocasionades per la pandèmia del coronavirus. Aquesta quantitat es destinarà per a sufragar els costos de la neteja i desinfecció viària, així com la dels edificis municipals, a més de totes les despeses derivades de la compra de material per adaptar les instal·lacions als nous requeriments sanitaris, com ara, mampares, material de protecció o gel hidroalcohòlic.

Cal destacar que la subvenció atorgada per la Diputació forma part del Fons Covid, dotat amb una partida de 3 milions d’euros, englobat dintre Pla Reactiva Castelló per ajudar als municipis a poder afrontar la crisi sanitària. Les ajudes s’han atorgat en funció del número d’habitants de cada localitat i en relació a les despeses de cada consistori.

L’alcalde, Guillem Alsina, ha agraït l’ajuda del Govern Provincial i ha destacat que “des del primer minut de la crisi sanitària la Diputació ha estat al costat de tots els municipis oferint la màxima col·laboració possible per fer front a la crisi”. En aquest sentit, Alsina també ha agraït l’enviament de material sanitari per part del Govern Provincial, a més de la centralització de la compra dels Equips de Protecció Individual (EPI), fet que va facilitar als ajuntaments la seua adquisició.

 

Pujar