elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Diligències judicials per sostracció de garrofes

Diligències judicials per sostracció de garrofes
  MÉS FOTOS
  Diligències judicials per sostracció de garrofes - (foto 2)

  A les 11:30 hores del dilluns 23 de gener, es va rebre l'avís del propietari d'una parcel·la situada a la partida Soterrañes, indicant que en una de les seves finques havia observat a diverses persones desconegudes recollint garrofes.

  Al lloc es van desplaçar immediatament dues unitats de la Policia Local, compostes per una patrulla del servei ordinari i la pròpia patrulla de la Unitat Mediambiental. Els agents van sorprendre a 5 persones agafant garrofes en una parcel·la, dues de les quals, davant la presència policial, es van donar a la fuga.

  Malgrat això, van poder ser interceptades posteriorment pels agents de policia, amagats darrere d'uns matolls. En dos punts diferents de la parcel·la, parcialment amagats i a l'espera de ser carregats, es van localitzar també 14 sacs plens de garrofes (aproximadament uns 500 kg).

  Després d'identificar les 5 persones allà presents, se'ls va imputar un presumpte delicte lleu contra el patrimoni, presentant denúncia per la sostracció el propietari de la finca, que va poder recuperar les garrofes allà emmagatzemades.

  A la finca es va localitzar un vehicle utilitzat pels 5 identificats (un home de nacionalitat espanyola, 2 homes de nacionalitat romanesa i 2 dones també de nacionalitat romanesa), observant al maleter restes de garrofes, possiblement d'algun robatori anterior i en el seient del darrere gran quantitat de sacs nous buits, utilitzats per a la càrrega del producte. El vehicle va ser immobilitzat i retirat amb grua a tenir deficiències administratives que li impossibiliten la circulació.

  Pujar