elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Detenen a Vinaròs a un home acusat de segrestar la seua exparella

Detenen a Vinaròs a un home acusat de segrestar la seua exparella

    La Policia Nacional ha detingut a Vinaròs a un home de 30 anys d'edat, com a presumpte autor dels delictes d'agressió sexual, detenció il·legal, i lesions, després de raptar a la seua parella quan acudia al treball el dissabte 09 de novembre, portant-la sota amenaces, durant dos dies en el vehicle, sense rumb fix, fins a ser interceptats a Castelló.

    Diumenge passat, es rebia una trucada d'agents de la Policia Nacional a Navarra, comunicant, que tenien una denúncia per una desaparició d'una dona, i que podria trobar-se rumb a Castelló en el seu vehicle, acompanyada per un home que havia sigut la seua parella sentimental.

    Immediatament, agents de la Comissaria de Castelló, es van desplegar cap a la zona nord de la província, comunicant la situació a agents de la Guàrdia Civil, els qui van disposar el tancament de la zona on podria trobar-se el vehicle. A l'arribada dels Policies Nacionals a la localitat de Vinaròs, agents de la Guàrdia Civil comunicaven que una de les patrulles havia localitzat el vehicle, ocupat per un home i una dona.

    Els policies van procedir a la detenció d'aquest home, com a presumpte autor dels delictes d'agressió sexual, detenció il·legal, i lesions, traslladant-li a la Comissaria Provincial de Castelló. Amb el tancament de la investigació, el detingut va ser posat a la disposició de l'Autoritat Judicial a Vinaròs (lloc de la detenció), qui ha ordenat el seu ingrés a la presó.

    Pujar