elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El nou Consell Local Agrari comença a funcionar

El nou Consell Local Agrari comença a funcionar

  Este dimarts 7 de febrer va quedar constituït formalment a Vinaròs el nou Consell Local Agrari, el qual està integrat per diverses entitats locals relacionades amb el món de l'agricultura i representants dels partits polítics.

  "Destaca el caràcter plural i multidisciplinari d'este Consell, que en la seua primera reunió ha demostrat que hi ha moltes ganes de treballar. Prova d'això és que s'han creat ja dues comissions de treball: la de camins i la de la Fira Agrícola del mes d'abril", ha explicat el regidor d'Agricultura i Medi Ambient, Jordi Moliner.

  Durant més d'una hora i mitja, els seus integrants han debatut sobre temes com la recent implementació de la targeta agrícola intercomarcal i del problema que suposa el pasturatge descontrolat i les plagues.

  Dins de l'ordre del dia es va parlar també del nou reglament rural que es vol redactar, del pressupost de la regidoria i del treball de la brigada rural, entre altres qüestions i propostes.

  Els membres d'este Consell, que es reuniran aproximadament cada dos mesos, són: afiliats de la Cooperativa Agrícola de Vinaròs, de la Unió de llauradors i Ramaders i del Club de Caçadors Sant Sebastià, un representant de la Guàrdia Civil i de la Policia Local, així com de cada un dels partits polítics que formen part del consistori. També hi ha un expert en temes agrícoles i es compta amb la presència dels dels viveristes d' AVASA y dels sindicats agraris.

  Pujar