6 d’abril de 2020 6/4/20

El VI Concurs de Fotografia Turística a Instagram ja té guanyadors

El VI Concurs de Fotografia Turística a Instagram ja té guanyadors - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El VI Concurs de Fotografia Turística a Instagram ja té guanyadors - (foto 2)

  Després de la fase de votacions i un cop realitzades les comprovacions pertinents, des de la Regidoria de Turisme de Vinaròs s'han anunciat ja els noms dels dos guanyadors del VI Concurs de Fotografia Turística de Vinaròs, que aquest any s'ha dut a terme a Instagram entre el 15 de juliol i el 10 de setembre.

  El primer premi és per a Jordi Hellín (@jorhelnav), de Barcelona. La seua foto amb una gavina bevent en una dutxa de la platja, va aconseguir un total de 244 vots. Per això, Hellín gaudirà d'un cap de setmana gastronòmic per a dues persones al Hotel Teruel de Vinaròs.

  El segon guanyador és l'usuari George GonMac, de Vinaròs, amb una foto molt estiuenca que va aconseguir un acumulat de 69 vots. Jorge serà premiat amb un cap de setmana gastronòmic per a dues persones a l'Hotel Meridional de Guardamar del Segura, Alacant.

  "Des de Turisme Vinaròs agraïm a tots els patrocinadors, als guanyadors, als finalistes i a la resta de participants que han format part del concurs i l'han fet possible. Aquest any, de fet, el nombre de fotografies rebudes s'ha incrementat considerablement, amb més de 280 imatges presentades amb el hashtag #saboreavinaros. Aquest fet ens alegra i ens motiva a seguir plantejant iniciatives similars, que són a més una bona forma de donar a conèixer els atractius turístics de la nostra localitat", ha assenyalat el regidor de Turisme i Comerç, Domènec Fontanet.

  Pujar