22 de gener de 2020 22/1/20

El comerç de Vinaròs celebrarà una nova edició de "Nit de compres al passeig"

El comerç de Vinaròs celebrarà una nova edició de "Nit de compres al passeig" - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El comerç de Vinaròs celebrarà una nova edició de "Nit de compres al passeig" - (foto 2)

  Aquest matí s'ha presentat a Vinaròs una nova edició de "Nit de compres al passeig", els establiments se situaran a la vora de la mar, al passeig marítim, per mostrar la variada oferta comercial que es pot trobar a la localitat.

  Durant la presentació als mitjans de comunicació el regidor de Comerç, Domènec Fontanet, ha indicat que "des de l'Ajuntament sempre donaran suport a les iniciatives que suposen promocionar el sector comercial de la localitat". En aquest sentit, afegia que "l'estiu és una bona oportunitat per realitzar activitats com la "Nit de compres" aprofitant la gran afluència de visitants que hi ha a la ciutat".

  La presidenta de l'Associació de Comerciants de Vinaròs, Maria Ángeles Pereda, ha comentat que "en total participaran una vintena d'establiments que muntaran les paradetes al passeig des de les 17h fins a la 1h". Pel que fa als productes que oferiran ha explicat que "es podrà trobar moda per a home, dona i xiquet. També hi haurà una variada oferta esportiva i de calçat, a més de comptar amb una immobiliària. D'altra banda, durant la jornada també hi haurà música de discjòqueis i una ambientació estiuenca per tal de crear un espai agradable per als clients.

  Pereda ha insistit que "és important organitzar activitats com ─Nit de compres al passeig─ per promocionar l'oferta comercial de la localitat i sobretot donar a conèixer els establiments". En aquest sentit, indicava que el comerç de proximitat ofereix productes de gran qualitat sempre amb una bona atenció personalitzada.

  ocultar
  El comerç de Vinaròs celebrarà una nova edició de "Nit de compres al passeig"
  Pujar