20 de setembre de 2020 20/9/20

Comerç celebra el sorteig de la campanya nadalenca

Comerç celebra el sorteig de la campanya nadalenca - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Comerç celebra el sorteig de la campanya nadalenca - (foto 2)
  Comerç celebra el sorteig de la campanya nadalenca - (foto 3)

  El Saló d'Actes de la Caixa Rural ha acollit el tradicional sorteig que cada any realitza l'Associació de Comerciants de Vinaròs en motiu de la campanya de Nadal. Recordem que per a participar només calia fer les compres als establiments adherits a la iniciativa i dipositar les butlletes a les urnes que es van preparar a l'Ajuntament. En total s'han recollit més de 27.000, demostrant la gran acceptació que té aquesta campanya i sobretot la bona resposta dels veïns a l'oferta comercial de la ciutat.

  Pel que fa als premis s'han repartit 10 xecs regal, valorats en 100€ cadascun, perquè els afortunats puguen bescanviar-los als mateixos comerços de la localitat. D'altra banda, també s'ha extret el nom del guanyador d'un creuer per la Mediterrània per a dues persones.

  Per als més petits que han participat de la campanya, amb les cartes que han escrit per als Reis d'Orient, s'han sortejat tres viatges a PortAventura per a tres persones. En aquest cas, s'han recollit prop de 4.500 cartes.

  Durant els propers dies l'Associació de Comerciants es posarà en contacte amb els afortunats perquè puguen gaudir dels premis aconseguits.

  Pujar