13 d’agost de 2020 13/8/20

Comencen a impartir-se els tallers de Begudes Saludables a les escoles de la localitat

Comencen a impartir-se els tallers de Begudes Saludables a les escoles de la localitat - (foto 1)
  • Estes xerrades estan dirigides a alumnes de segon cicle de primària; l'objectiu és informar-los dels riscos que comporta l'abús de l'alcohol i sobre les begudes alternatives que poden prendre

MÉS FOTOS
Comencen a impartir-se els tallers de Begudes Saludables a les escoles de la localitat - (foto 2)

Com es realitza anualment, esta setmana ja han començat a impartir-se al CEIP Manuel Foguet i en la Divina Providència els tallers de prevenció sobre els riscos de l'alcohol i per al foment del consum de begudes saludables. En els propers dies aquests es duran a terme a la resta de col·legis de la localitat.

Estes xerrades, dirigides a alumnes de segon cicle de primària, són impartides per tècnics de la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA), integrada dins la Regidoria de Política Social, Igualtat i Discapacitat de l'Ajuntament de Vinaròs.

A més, aquest any també es compta amb la participació de la Policia Local i un agent està present durant els tallers interactius per informar als escolars de les conseqüències negatives que pot tenir l'abús de l'alcohol. Finalment, s'ofereixen com a alternativa en cada sessió algunes begudes saludables.

Pujar