27 de maig de 2020 27/5/20

Ciutadans critica el desnonament als clubs esportius de Vinaròs per part del tripartit

Ciutadans critica el desnonament als clubs esportius de Vinaròs per part del tripartit - (foto 1)
  • El portaveu, Manuel Herrera, avança que "una moció per a que el Govern complisca amb la seua paraula i cobrisca la pista del CEIP San Sebastià"

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Vinaròs, Manuel Herrera, ha criticat "el desnonament als clubs esportius de la localitat per part del tripartit". Així, Herrera ha donat suport a "les queixes dels clubs sobre les males condicions del poliesportiu" i ha titllat de "pegat la proposta de llogar una nau que també haurien de condicionar, mentre es canvia el parquet. És a dir, una altra doble despesa inútil". "Aquest equip de Govern no aposta per l'esport perquè portem dues legislatures amb els mateixos problemes: zero ajudes econòmiques, falta d'escoles municipals esportives o nul·la inversió en instal·lacions", ha manifestat el regidor. En aquest sentit, l'edil ha lamentat que "el parquet que ara es veuen obligats a substituir siga de tot just fa un any". "La renovació va ser un error ja que no era ni una prioritat i a més es va fer sense tindre en compte la pista contínua, la qual cosa haguera doblegat l'espai disponible", ha explicat el portaveu.

Així mateix, Herrera ha demanat "solucions per a donar resposta a la demanda de cobrir la pista del CEIP Sant Sebastià, una iniciativa aprovada en els pressupostos participatius que es va voler incloure en Edificant, però que no obstant això la Conselleria d'Educació va rebutjar". "Aquesta remodelació és una urgència i ha de seguir avant, per això en Cs presentarem una moció perquè el tripartit complisca amb la seua paraula al més prompte possible", ha remarcat el portaveu.

Finalment, el regidor ha assegurat que "l'esport transmet valors d'esforç, solidaritat, treball en equip i millora la salut pel que el tripartit hauria de vetlar i col·laborar per això".

Pujar