22 de novembre de 2019 22/11/19

Es busquen orientadors d'ocupació i prospectors d'empreses per al programa Itineraris Integrats d'Inclusió social

  L'Ajuntament de Vinaròs, per Resolució de 21 de juny de 2017, té concedida una subvenció de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives. Aquesta subvenció està finançada pel Fons Social Europeu i té com a objectiu el desenvolupament d'itineraris integrats per a la inserció sociolaboral de persones en situació o en risc d'exclusió social per a l'exercici 2017.

  L'Ajuntament de Vinaròs presentarà una oferta per a cada perfil professional en el centre SERVEF d'ocupació, per tal que es realitze una preselecció de candidats a participar en el procés de selecció entre les persones inscrites i que compleixin els requisits establerts en les bases.

  Les persones preseleccionades pel centre SERVEF d'ocupació hauran d'aportar a l'Ajuntament de Vinaròs la documentació que permeta la valoració d'acord amb els criteris establerts en les bases que podran consultar-se a la pàgina web municipal, apartat oposicions, o dirigir-se al departament de personal situat en c / Sant Ramon s / n.

  Denominació dels llocs de treball i requisits mínims

  Per dur a terme el projecte, s'ha de contractar a dues persones a jornada completa per a cada perfil sol·licitat, amb inici previst per a principis de setembre i finalització al 31 de desembre de 2017.

  Els interessats i que compleixin els requisits per participar en el procés de selecció, podran estar inscrits al SERVEF fins el dilluns 21 d'agost.

  ocultar
  Es busquen orientadors d'ocupació i prospectors d'empreses per al programa Itineraris Integrats d'Inclusió social
  Pujar