elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un brot en una residència de Vinaròs deixa 21 contagis després d'haver rebut la primera dosi de la vacuna contra el COVID-19

Un brot en una residència de Vinaròs deixa 21 contagis després d'haver rebut la primera dosi de la vacuna contra el COVID-19
  • L'últim dia de l'any 2020 van ser vacunats tots, encara que el tractament és efectiu en passar una setmana des que es rep la segona dosi

La residència de majors Sant Sebastià, a Vinaròs, ha registrat un brot de Coronavirus que ha afectat  21 persones. Totes elles havien sigut vacunades amb la primera dosi de la vacuna contra el COVID-19 el passat 31 de desembre.

Els residents i els treballadors van ser vacunats, encara que cal destacar que fins a passada una setmana des que es rep la segona dosi de la vacuna el tractament no és efectiu totament.

Entre aquests 21 contagiats que ja tenen la primera dosi no hi ha cap persona greu i tots evolucionen favorablement romanent estables.

Fins al moment, les visites externes a aquest geriàtric estan suspeses, alguna cosa que es porta respectant des d'el mes de setembre passat.

Salut Pública i la resta de mitjans sanitaris de la zona, a més de l'ajuda de l'Ajuntament de Vinaròs, mantenen el control del brot i les mesures necessàries per a la protecció de tots els altres residents i treballadors que no s'han contagiat.

La segona dosi de la vacuna la rebran tal com estava previst, sense cap modificació en el temps programat, malgrat haver estat contagiats, tal com informa la Consellera de Sanitat, Ana Barceló.

Pujar