elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Arriba el "Dia de la Bici" a Vinaròs

Arriba el "Dia de la Bici" a Vinaròs

  La regidora d'Educació i Esports, Begoña Lopez, i Nacho Chaler, tècnic d'esports de l'Ajuntament de Vinaròs, han presentat avui el "Dia de la Bici", la tercera prova que es du a terme dins la campanya de l'Esport Popular que organitza l'Ajuntament de Vinaròs i que es celebrarà el diumenge 30 de setembre.

  Begoña, ha indicat que des de la Regidoria d'Esports, s'ha pres la decisió de tornar als orígens i s'ha organitzat un circuit de tipus urbà a diferencia de l'any anterior que se li va donar un caràcter de muntanya al organitzar-se per la zona de l'Ermita. Aquesta decisió s'ha donat per tal de dirigir l'activitat a tots els públics i facilitar la participació a xiquets/es i gent major.

  Com a novetat, la regidora d'Educació i Esports, Begoña Lopez, ha apuntat que aquest any s'ha dissenyat una motxilla per regalar als participants que compta amb el logo del Consell Municipal d'Esports, així com també el logo de la Unió Ciclista Vinaròs, Decathlon Vinaròs i el Club Ciclista Maikbike Vinaròs, empreses organitzadores que any rere any fan un esforç per col·laborar amb la campanya d'Esport Popular de l'Ajuntament de Vinaròs.

  Nacho Chaler, tècnic d'esports de l'Ajuntament de Vinaròs, ha informat que la sortida i l'arribada del "Dia de la Bici" tindrà lloc a l'envelat de l'Atlàntic a les 10:00h. També ha destacat que aquest any la organització del "Dia de la Bici", compta amb la col·laboració de Cicles Fandos, la Unió Ciclista, Decathlon Vinaròs i Club Ciclista Maikbike Vinaròs, gràcies al qual s'ha dissenyat un recorregut més atractiu per a la població, motiu pel qual, el Dia de la Bici comptarà amb dos recorreguts, un llarg de 10km i un altre curt de 4km ja que es tracta d'una activitat popular, neutralitzada i on poden participar xiquets/es.

  En el recorregut llarg es sortirà de l'envelat de l'Atlàntic cap al centre urbà en direcció a la Costa Sud on al final, prop d'Aiguaoliva, es farà una parada d'avituallament i es tornarà per la Costa Sud, passant pel passeig i finalitzant a la carpa de l'Atlàntic. El recorregut curt començarà a l'envelat de l'Atlàntic cap al centre urbà, passant per la plaça de bous i continuarà pel passeig fins arribar a l'envelat de l'Atlàntic.

  Nacho Chaler, tècnic d'esports de l'Ajuntament de Vinaròs, ha indicat que també hi haurà preparades activitats a la zona del pavelló amb gimcanes i circuits a càrrec de la Unió Ciclista Vinaròs, Club Ciclista MaikBike Vinaròs i Decathlon Vinaròs. Cal destacar que l'avinguda 29 de setembre i una part de Fora Forat romandràn tancades fins les 12-13h per tal rodar en bici amb total seguretat.

  La inscripció té un preu de 3€, dels quals 1€ és solidari, i entra la motxilla, l'assegurança, aigua i fruita per a tothom i un sorteig de regals. Aquestes ja estan obertes i es tancaran el divendres 28 de setembre a les 14:00h i es poden fer a través de la pàgina web www.hj-crono.es, a l'Oficina del Consell Municipal d'Esports o a les següents botigues: Base Moliner Bernat, Maikbike, Cicles Fandos i Decathlon Vinaròs. La recollida de la motxilla es podrà fer els dies 27 i 28 de setembre de 9:00 a 14:00h i de 16:00h a 19:00h i el dissabte 29 de setembre de 10:00h a 13:00h a l'Oficina del Consell Municipal d'Esports.

  Per finalitzar, des de la Regidoria d'Educació i Esports es vol donar les gràcies a totes els col·laboradors, a totes les persones que fan possible aquests activitats d'esport popular i convidar a tothom a participar, gaudir d'una bona ruta i passar un diumenge divertit, practicant l'esport i gaudint de la naturalesa.

  Pujar