elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Agricultura disposarà de millor maquinària i posarà en marxa la Targeta Agrícola

Agricultura disposarà de millor maquinària i posarà en marxa la Targeta Agrícola
  • El regidor de l’àrea, Jordi Moliner, ha avançat en què s’ha estat treballant en els darrers mesos per a la millora del sector agrícola vinarossenc

Des de la regidoria d'Agricultura, Jordi Moliner ha anunciat que s'han fet algunes gestions per poder modernitzar la maquinària utilitzada per a la neteja manual de cunetes i solars. D'aquesta manera, el tractor de platges passarà a ser utilitzat per aquests menesters, mentre que també s'ha demanat un pressupost per adquirir un braç mecanitzat, el que tindrà un cost de 16.000 euros més IVA. Finalment, la Caixa Rural ha facilitat la compra d'unes cadenes acoblades per a la neteja de mala herba.

D'altra banda, Moliner ha avançat que properament es posarà en marxa, al costat d'altres poblacions de la zona com Benicarló, una targeta rural voluntària per camperols i grangers. "Les persones interessades podran venir a l'Ajuntament o a la Cooperativa i demanar formar part d'aquest cens associant les seves finques i vehicles autoritzats a la targeta", ha comentat. Aquest sistema permetrà a la Patrulla Rural comprovar ràpidament si un cotxe o una persona en una parcel·la són o no sospitosos.

Finalment, està previst que durant la primera quinzena de setembre es convoqui al Consell Rural per a una reunió, en la qual s'han ampliat els representants de cada sector. Així, ara hi haurà un representant de cada partit polític i també de l'àrea citrícola, dels grangers, dels viveristes i de la Policia Local. "Hi ha gent molt jove i amb moltes ganes de treballar i fer coses per activar el camp en la nostra localitat", ha conclòs Moliner.

Pujar