Castellano

Dos brots en una empresa i un centre educatiu de Villena posen en alerta a la localitat

Arxiu
Arxiu
  • En total, aquest dilluns s'han confirmat catorze nous casos vinculats a aquests dos focus

 La Conselleria de Sanitat ha confirmat aquest dilluns dos nous brots de coronavirus a Villena: es tracta d'un focus en una empresa de la localitat i un altre en un centre educatiu. En total, catorze casos que posen en alerta a la localitat alacantina, que ha registrat 26 casos en les dues últimes setmanes.

Segons detalla la Conselleria de Sanitat, el brot en el centre educatiu suma sis casos i el d'origen laboral, huit. Des que va esclatar la pandèmia, Villena ha registrat 298 casos i cinc defuncions.

La notícia la coneixem el mateix dia en què Sanitat ha confirmat 157 nous casos a la província d'Alacant, que acumula 16.874 contagis des que va esclatar la pandèmia.

A nivell regional, la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha registrat 1.071 altes a pacients amb coronavirus des de l'última actualització, per la qual cosa el total de persones curades des de l'inici de la pandèmia se situa en 50.683: 5.932 a Castelló, 17.295 a Alacant i 28.482 a València. A més, el total d'altes sense assignació ascendeix a 45.

D'altra banda, s'han comptabilitzat 286 contagis de coronavirus confirmats per prova PCR o a través de test d'antígens, que situen la xifra total de positius en 49.695 persones.

Pujar