Castellano

H2 Barbarians en femení i Costa Blanca en masculí campions de la Vª edició del Costa Blanca Beach Rugbi

H2 Barbarians en femení i Costa Blanca en masculí campions de la Vª edició del Costa Blanca Beach Rugbi
  • El torneig ha comptat compta amb 18 equips, 12 masculins i 6 femenins, amb inici a les 10.30cuenta con 18 equipos, 12 masculinos y 6 femeninos, con inicio a las 10.30

  • Estela Salinas i Juan Pablo Abdala proclamats millors jugadors del torneig

MÉS FOTOS
H2 Barbarians en femení i Costa Blanca en masculí campions de la Vª edició del Costa Blanca Beach Rugbi - (foto 2)

La cinquena edició del torneig de rugbi platja a cinc, Costa Blanca Beach Rugbi, va tindre lloc el dissabte vint-i-un d'agost a la Platja Centre de la Vila Joiosa.

El torneig, organitzat pel Costa Blanca Club de Rugbi, ha comptat amb la participació de díhuit equips, dotze en categoria masculina i sis en femenina, vinguts de diferents punts d'Espanya entre les 10.30 i les 20.00 hores.

En categoria femenina acabaria imposant-se el combinat d'origen català H2 Barbarians davant de l'equip local, el Costa Blanca (4-7). Tots dos conjunts es troben compostos per jugadores provinents de diferents clubs nacionals, algunes de les quals conformaran la selecció nacional de rugbi platja que disputarà el pròxim onze i dotze de desembre el Campionat d'Europa de Seleccions a Moscou (Rússia).

Per la seua part en categoria masculina es revivia la mateixa final entre aquests dos clubs, l'H2 Barbarians i el Costa Blanca, dominadors del torneig però amb resultat invers, resultant vencedor el conjunt local, el Costa Blanca.

El lliurament de premis va estar presidida pel regidor d'esports de La Vila Joiosa, José Ramón Uclés, el secretari de la Federació de Rugbi de la Comunitat Valenciana, José Juan Ferri i el president del Costa Blanca Club de Rugbi, Ignacio Dávila.

Streaming

El torneig ha estat emés en streaming a través del canal de Youtube de les Sèries Espanyoles de Rugbi Platja a cinc: https://www.youtube.com/watch?v=fx-zeq9lcby

Pujar