Castellano

Cs acusa l'Ajuntament de la Vila Joiosa de “desídia i falta de responsabilitat” en la gestió de la zona blava

  • Pérez Buigues aclareix que “el Govern local no ha suprimit el servei, sinó que el període d'adjudicació ha conclòs i no s'ha previst cap solució”

El grup municipal de Ciutadans (Cs) la Vila Joiosa ha acusat l'Ajuntament de “desídia i falta de responsabilitat” en la gestió de la zona blava en la localitat, tal com l'ha qualificat el portaveu de Cs Paco Pérez Buigues. “El servei per a aquest tipus d'aparcament va ser adjudicat per un període de sis anys, que ha conclòs ara, però ningú en l'equip de Govern local ha buscat cap solució o ha plantejat com abordar aquest servei a partir de la data de venciment”, ha manifestat l'edil.

“No és cert, per tant, que l'alcalde, Andreu Verdú, vaja a suprimir la zona blava i la zona taronja de la Cala a la fi d'agost”, ha manifestat després de criticar que “en quatre anys de govern, ningú en el Govern haja tingut temps d'estudiar la qüestió i gestionar com continuar gestionant el servei, malgrat l'antelació suficient per a conéixer quan concloïa el contracte”.

De fet, segons ha assegurat Pérez Buigues, “fa més d'un any, Cs ja va advertir a l'Ajuntament sobre la finalització del servei i les conseqüències que podria implicar per al municipi”. “Des de Cs ens vam oposar en el seu moment a l'ampliació de carrers i a l'augment de preus i ara comprovem, una vegada més, com Verdú i el seu equip no han fet els deures”, ha afegit el portaveu després de lamentar que “davant una qüestió tan important per a la ciutat, no hi haja ni alternatives ni solucions per part de l'Ajuntament de la Vila”.

Pujar