Castellano

La Vilavella ja compta amb nous pressupostos

  • El nou govern municipal de La Vilavella aprova el pressupost per al 2023 amb l’abstenció del PP i IxLV

El passat dijous 22 de desembre va tenir lloc el Ple Ordinari per a l’aprovació del pressupost per a l’any 2023 a l’Ajuntament de La Vilavella. Per això, l’equip de govern conformat pel PSPV i el membre de No Adscrits, va presentar al plenari un pressupost que comptava amb un augment del 3% respecte al de l’any anterior.

A més, l’alcalde socialista Sebastià Roglà va afirmar davant la resta de companys de la corporació municipal que aquest es tracta d’un pressupost realista, que no apuja impostos i que té una previsió d’augment de plantilla. Amb la qual cosa, deixava entreveure la diferència de pressupostos amb el del 2022 que presentava moltes partides buides i una previsió d’ingressos poc realista i, el d’aquest 2023, amb una previsió sense suposicions d’ingressos.  

Quant a les inversions, al nou pressupost destaquen les partides destinades a la recuperació del patrimoni, la reparació de l'estàtua del Parc del Yunke, l’adhesió de La Vilavella a la Mancomunitat Serra Espadà, les inversions en seguretat, en l’asfaltatge de carrers, en millores en el casc antic, la finalització del tanatori, la remodelació de la font calda o la renovació de la gespa del camp de futbol.

No obstant això, aquest ple no va passar desapercebut com ja és habitual a la localitat de la Plana Baixa i és que, amb l’aprovació del pressupost, el grup popular i el grup d’Independents per La Vilavella (IxLV) no van fer cap proposta per la seua part. Així, Roglà els va fer veure la seua decepció com a alcalde pel fet de no veure cap aportació per part de l’oposició.

Finalment, també es va aprovar l’oferta d’ocupació per al proper any per tal d’estabilitzar els llocs de treball, un objectiu del nou equip de govern que s’està complint.

Pujar