22 d’octubre de 2019 22/10/19

PP: “La pujada de sou aprovada pel nou alcalde costa 18.000 euros anuals més”

PP: “La pujada de sou aprovada pel nou alcalde costa 18.000 euros anuals més” - (foto 1)

  "La decisió del nou alcalde socialista de La Vilavella, Manel Martínez, costa a les arques municipals 18.000 euros més que la seua antecessora en el càrrec i sòcia de govern d'IXLV, Carmen Navarro". Traver ha assenyalat que el primer edil del PSPV "lluny del que pregonava ha tardat solament 18 dies a revisar a l'alça els sous de la coporación que passen d'una despesa anual de 41.000 euros a 59.000 euros per a segons ell dignificar el treball del polític".

  Així ho ha denunciat la portaveu del Grup Popular, Inmaculada Traver, després de rebutjar en el plenari municipal una de les primeres mesures aprovades pel nou alcalde socialista ja que des del PP "considerem que el treball de la corporació municipal ha de nàixer de la voluntat de millorar la vida dels nostres veïns i mai de l'interès econòmic personal".

  La regidora del PP ha assegurat que "els que van prometre una baixada de sous del 24% respecte a l'anterior legislatura del Partit Popular han acabat pujant-li'ls més d'un 25%, desemmascarant així a un govern d'esquerres que ha passat de retallar els sous a multiplicar-los en un temps rècord a força de modificacions pressupostàries".

  ocultar
  PP: “La pujada de sou aprovada pel nou alcalde costa 18.000 euros anuals més”
  Pujar