30 d’octubre de 2020 30/10/20

El PPCS lamenta la "traïció" als votants d'Abelardo Zaragoza

El PPCS lamenta la "traïció" als votants d'Abelardo Zaragoza - (foto 1)
  • El excandidato incompleix el codi ètic que va signar per a optar a ser candidat, traint la voluntat majoritària dels veïns de la localitat

El coordinador general del PPCS, Luis Martínez, ha lamentat avui la traïció a la voluntat majoritària dels veïns de la Vilavella per part de l'ex número u del Partit Popular a l'alcaldia. Tal com ha recordat avui Martínez en el ple de demà dijous Zaragoza prendrà possessió de la seva acta de regidor incomplint el codi ètic del PP que va signar en el seu moment.

“Amb aquesta decisió es consumeixi la traïció a la majoria de votants de la Vilavella” ja que la traïció no és sol als votants del PP, sinó també als votants del partit independent que havia apostat per un canvi en benefici de la localitat.

El PPCS ja va exigir la setmana passada que retornés la seva acta com a regidor per incomplir el compromís que va signar en el seu moment amb el Partit Popular en presentar la seva candidatura. El mateix Zaragoza, que va donar plançó als veïns en la presa de possessió, va subscriure i va rubricar, de pròpia mà, el passat 4 d'abril, la carta de compromisos en la qual es va comprometre a posar a la disposició del Partit el càrrec públic que exerceix quan el Comitè Nacional de Drets i Garanties consideri que la seva permanència en el mateix danya a la pròpia organització o a la institució pública.

Abelardo Zaragoza ha traït la voluntat popular dels veïns de la Vilavella i, a més, la seva traïció suposa una perversió al sistema democràtic.

Pujar