20 d’octubre de 2020 20/10/20

El PPCS lamenta que “Puig hagi convertit a Castelló en el laboratori de la corrupció socialista”

El PPCS lamenta que “Puig hagi convertit a Castelló en el laboratori de la corrupció socialista” - (foto 1)
  • Els populars recorden que en totes les comarques hi ha casos d'imputats al que se suma la xarxa de pagaments d'ajuntaments socialistes al director d'Urbanisme

  • Barrachina: “Puig ha de donar explicacions i aplicar la mateixa rasadora que ell mateix demanava quan estava en l'oposició”

El Partit Popular de Castelló ha lamentat avui que Ximo Puig hagi convertit a la província de Castelló en el laboratori de la corrupció socialista. Els populars, que avui han celebrat una trobada amb centenars d'afiliats a la Vilavella, han denunciat que en pràcticament en totes les comarques de la província hi ha ja casos de membres del PSOE imputats i investigats per la justícia.

A això se suma ara la xarxa de pagaments des dels ajuntaments del PSOE (amb més de 400.000 euros com a mínim de pagaments) a l'imputat director general d'Urbanisme. El pagament a les empreses dels germans de Ximo Puig, alcaldes imputats com la de Torreblanca, Almenara o Vila-real, alts càrrecs com el gerent de l'Hospital Provincial… i totes les sentències de la legislatura passada van ser per casos dels socialistes, com el de l'Alcora o Vinaròs.

El president del PPCS, Miguel Barrachina, ha exigit avui “que Puig d'explicacions i que actuï amb la mateixa rasadora amb el qual demanaven ells quan eren oposició” i se li ha preguntat a Puig “quines són les seves línies vermelles” per a cessar a un càrrec públic. Barrachina ha volgut saber “quants escàndols més li caben a Puig i Oltra” i ha demanat “responsabilitats” per l'últim escàndol  ja que “això és un degoteig que no volen explicar” i que “els converteix en còmplices de tots els casos”.

La imputació del director d'Urbanisme, Vicente García Nebot ha destapat, a més, una trama per la qual l'alt càrrec de Puig s'hauria estat enriquint a través d'una empresa seva d'ajuntaments del PSOE “i veient tot el que hi ha, no creiem en les coincidències” pel que “algú ha de donar explicacions sobre aquest tema”. De fet, Barrachina també ha fet al·lusió al exalcalde del PSOE de Vilavella que va ser destituït per amenaçar a una regidora del Partit Popular de la localitat “però han decidit deixar-li com a regidor” i “cessar-li només una mica”.

El PP, a favor de l'ocupació i el futur de la província

El president del PP també ha parlat avui en Vilavella de la pròxima cita electoral de dins de dues setmanes i ha assegurat que “el PP ha demostrat que és un partit que quan governa, li va bé a Castelló” i ha recordat qüestions clau com la creació d'ocupació, les infraestructures, l'agricultura o el sector ceràmic.

La presidenta regional, Isabel Bonig, ha destacat avui que “l'esquerra ha demostrat ja del que és capaç i, sobretot, ha evidenciat que no sap gestionar”. Prova d'això són les retallades en sanitat “que en aquesta província han fet que l'hospital Provincial, per exemple, passada de ser una referència al qual majors llistes d'espera té de tota la Comunitat”.

Per a Bonig “fan falta polítiques de futur, que millorin l'economia i que apostin per la unitat que no regalen res als separatistes” i aquestes polítiques només s'aconsegueixen “apostant pel que ens uneix, pel PP i per Pablo Casado”.

Pujar