elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vilaflamés, triada destinació perfecta per a celebrar Sant Valentín

Vilaflamés, triada destinació perfecta per a celebrar Sant Valentín
  • L'Associació Els Pobles més Bonics d'Espanya ha triat al poble castellonenc per la seua ambientació medieval

L'Associació ‘Els pobles més bonics d'Espanya’ ha elaborat un rànquing amb les destinacions perfectes per a celebrar el dia dels enamorats sense eixir del nostre país, i entre els llocs triats es troba el poble castellonenc Vilaflamés.

La localitat de la Plana Alta competeix en la llista amb altres pobles de diferents parts d'Espanya com a Bols (Astúries), Sepúlveda (Segòvia) Alquézar (Osca) o Bols (Astúries). Tots ells triats per les seues característiques que els fan diferenciar-se de la resta de localitats.

L'elecció de Vilafamés com a destinació perfecta es basa en la possibilitat que ofereix el seu entorn: celebrar Sant Valentín com si estigueres en l'època medieval. I és que aquest poble compta amb un barri antic amb racons del 120.000 al 80.000 a.C, a més té el seu origen en la conquesta de Jaume I en 1233 i va ser punt de referència històrica com a part de l'Orde de Sant Joan de l’Hospital.

Un rànquing que reconeix la bellesa del nostre entorn més pròxim i que proposa aquesta destinació per a celebrar aquesta festa sense eixir de la Comunitat

Pujar