22 de gener de 2020 22/1/20

El PSPV-PSOE demana una majoria suficient perquè Abel Ibáñez ‘puga continuar escometent la transformació de Vilafamés’

El PSPV-PSOE demana una majoria suficient perquè Abel Ibáñez ‘puga continuar escometent la transformació de Vilafamés’ - (foto 1)

  El Partit Socialista de Vilafamés afronta les eleccions municipals amb optimisme i sol·licita a la ciutadania que atorgue una majoria suficient a Abel Ibáñez que li permeta governar en solitari i posar en marxa els grans projectes que la localitat necessita implementar.

  Del que es tracta és de donar continuïtat a la important labor desenvolupada entre 2015 i 2019, període en el qual el PSPV-PSOE ha complit més del 70% del programa electoral amb el qual es va presentar als passats comicis  municipals, tot un èxit tenint en compte que durant l'actual mandat l'alcalde ha hagut de governar en coalició.

  L'equip d'Ibáñez ha executat un total de 75 actuacions que han provocat una transformació substancial de Vilafamés, municipi en el qual han millorat considerablement els serveis públics i la qualitat de vida de les seues veïnes i veïns.

  Per a fer realitat el canvi ha sigut necessari escometre una inversió de més de 3 milions d'euros en infraestructures, zones urbanes i vies.

  El primer mandat d'Ibáñez ha suposat un període de temps molt fructífer per a Vilafamés, la potencialitat turística del qual ha millorat de forma notable. També s'ha desenvolupat una intensa activitat inversora, cultural i social, que no troba parangó en la història recent.

  Una de les actuacions més significatives ha sigut la realitzada en el camp de futbol municipal, que no s'havia reformat en 40 anys i que ara és una instal·lació moderna i adaptada. Ha sigut una inversió de 500.000 euros destinada a canviar la gespa artificial, que es trobava en molt mal estat; construir una nova cantina i banys; i reformar els vestuaris, de manera que ara hi ha 4 per a jugadors i 2 per a àrbitres.

  Al costat del camp de futbol es troba el col·legi, que ha patit una important remodelació després dels anys de deixadesa del Partit Popular. S'ha pintat tota la façana, s'ha construït una nou aula i s'han renovat els dos patis. Eren actuacions necessàries, sobretot als patis, perquè es trobaven en molt mal estat. Han tingut un cost aproximat de 300.000 euros.

  Una altra de les satisfaccions de l'actual equip de govern és l'actuació realitzada en l'alberg municipal, que compta amb 30 places i resulta ideal per als grups.

  També s'ha realitzat un gran esforç inversor en Patrimoni i Cultura, una àrea en la qual destaquen la recuperació del camp d'aviació de la Guerra Civil, la creació de rutes ecoturístiques, el pla d'ús del paratge natural municipal de Sant Miquel i la remodelació de diverses zones urbanes. Són actuacions que tenen un marcat interés turístic, de fet, en el camp d'aviació va ser possible actuar gràcies a la concessió d'una subvenció per part de l'Agència Valenciana de Turisme, que dirigeix Francesc Colomer.

  D'altra banda, s'ha quadruplicat l'ajuda al Museu d'Art Contemporani Vicent Aguilera i Cerni, que en l'època del PP era de 6.000 euros i ara s'ha elevat fins als 22.000 euros.

  També s'han millorat els serveis públics municipals que el PP va deteriorar. El que s'ha fet és racionalitzar-los i aconseguir fons via subvenció de les diferents administracions. Només en 2018, l'equip d'Abel Ibáñez ha accedit a ajudes per més d'un milió d'euros, que s'han destinat a la creació d'ocupació i a la construcció d'infraestructures.

  EL POLÍGON INDUSTRIAL

  El polígon industrial ha sigut una de les prioritats de l'equip de govern de Vilafamés, en el qual ha invertit 500.000 euros. És la major inversió en 20 anys. S'han adequat els vials, s'ha col·locat la senyalització necessària i s'han arreglat les rotondes i zones verdes. Està prevista una segona fase, en la qual es canviarà tota la il·luminació, que passarà a ser LED, i es col·locaran càmeres de videovigilància per a incrementar els nivells de seguretat del recinte.

  Són actuacions que posen de manifest “el nostre compromís amb el sector empresarial”.

  UNA ALTRA MANERA DE GESTIONAR

  Amb Abel Ibáñez s'han instaurat una nova forma de governar, basada en la transparència i la participació ciutadana.

  Un altre assoliment destacat ha sigut la realització en 2018 de la primera assemblea oberta a la ciutadania, en la qual s'han posat en marxa els pressupostos participatius. L'assemblea va ser una novetat sense precedents i va ser accessible a tot aquell que va voler acudir; l'equip de govern va explicar el que estava fent i el públic assistent va poder fer ús de la paraula per a dir tot allò que va considerar convenient.

  ocultar
  El PSPV-PSOE demana una majoria suficient perquè Abel Ibáñez ‘puga continuar escometent la transformació de Vilafamés’
  Pujar