Castellano

El PSOE treballa a contrarellotge per a confeccionar llista a Vilafamés després de la renúncia en bloc

El PSOE treballa a contrarellotge per a confeccionar llista a Vilafamés després de la renúncia en bloc
  • L'alcalde i diputat de Bombers, Abel Ibáñez, no repetirà en la llista municipal per a les eleccions del 28 de maig

L'equip de govern de Vilafamés, format pel PSPV-PSOE, ha publicat en el seu perfil de Facebook que no es tornarà a presentar a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig. D'aquesta manera, l'alcalde i diputat de Bombers, Abel Ibáñez, al costat dels seus regidors Isa Nebot, Borja Bernat i Alba Iris Baldayo, no tornaran a concórrer a la cita electoral prevista en poc més de sis setmanes.

“Els motius d'aquesta decisió són tots de caràcter personal, però en part provocats per l'enorme desgast patit en aquesta última legislatura”. I és que “cap de nosaltres ens dediquem a la política en la nostra vida diària. Tots tenim la nostra professió, les nostres famílies i en algun moment havíem de deixar la política municipal”.

En el comunicat, a més, demanen disculpes a les persones que “s'hagen pogut sentir agreujades per alguna de les nostres actuacions”.

Malgrat tot, “continuarem treballant fins a l'últim moment que la nova corporació prenga pressió”.

Des del PSPV-PSOE de la província de Castelló han explicat que l'executiva comarcal i la provincial estan treballant per a confeccionar la llista. Encara que en data de hui encara no està llesta, fonts socialistes asseguren que hi haurà candidatura per a les eleccions del 28 de maig.

L'ultimàtum del PSOE pel nou ambulatori

Cal recordar que el mes d'octubre passat, el PSOE de Vilafamés va llançar un ultimàtum a la conselleria de Sanitat perquè licitara el centre de salut.

Com els va comptar elperiodic.com, en un comunicat tres dels quatre regidors del PSPV  de Vilafamés -a excepció de l'alcalde, que feia costat als seus companys- van explicar que l'equip de govern socialista havia pres la decisió de deixar els seus càrrecs dins del partit i continuar a l'ajuntament  com no adscrits si no s'inicia la construcció del centre mèdic.

Pujar