elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El pressupost participatiu de Vilafamés anirà a millorar l'accessibilitat de l'Ajuntament

El pressupost participatiu de Vilafamés anirà a millorar l'accessibilitat de l'Ajuntament

  Vilafamés invertirà els diners destinats als pressupostos participatius de 2019 a la execució d'obres que afavorisquen l'accessibilitat a l'edifici de l'Ajuntament. Aquesta és l'opció que han triat els veïns i veïnes de la localitat que han col·laborat dins del programa 'Vilafamés participa'.

  D'aquesta manera, l'equip de Govern municipal inclourà la partida per a financiar aquesta obra en els pressupostos municipals per a 2019, amb un pressupost màxim de 26.000 euros. La proposta guanyadora ha sigut seleccionada entre les proposades per les més de 150 persones que van participar en la primera fase del programa. El regidor d'Associacionisme i Participació, Pablo Juan Verdoy, considera “positiu aquest fil de comunicació entre el Consistori i els veïns i veïnes” i afegeix que "amb aquesta iniciativa hem creat les bases perquè la gent del poble participe i tinga l'oportunitat demanar a l'Ajuntament allò que considera més important".

  La resta de les propostes dels vilafamesins van ser: la construcció d'un ecoparc; la recollida de l'aigua de la Font de la Vila i dels abeuradors per al seu ús; el condicionament dels parcs infantils; arreglar el cementeri; col·locar faroles al carrer Sant Antoni fins al cementeri, i instal·lar uns banys a la plaça de la Font. L'edil explica que “el procés dels pressupostos participatius té com a objectiu empoderar els veïns i veïnes de la localitat per a que puguen decidir on volen destinar els diners públics”.

   

   

   

  Pujar