elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Vilafamés dóna suport a la indústria local a Cevisama

L'Ajuntament de Vilafamés dóna suport a la indústria local a Cevisama

  L'alcalde de Vilafamés, Abel Ibáñez, ha estat present avui a la inauguració de Cevisama. L'Ajuntament de la localitat ha manifestat el seu suport a totes les empreses locals que exposen a Fira València. Ibáñez ha agraït la visita del president de la Generalitat, Ximo Puig, a dues de les indústries més arrelades al municipi com són Cicogres i Colorobbia Espanya.

  El primer edil ha explicat que l'últim any i mig l'Ajuntament ha posat en marxa nombroses iniciatives per donar suport a l'activitat industrial al poble. Referent a això ha incidit en les últimes millores en els vials del polígon industrial, atenent així la petició de les empreses allà radicades.

  Periòdicament l'equip de Govern del Pacte del Batle manté trobades amb les empreses locals per conèixer les seves necessitats.

  Accions

  A més de la millora en els vials i serveis del polígon l'alcalde ha apuntat que en el contracte de jardineria que va licitar el consistori s'ha inclòs l'atenció al polígon industrial. Així mateix amb la conselleria d'Infraestructures s'ha treballat en l'asfaltat d'un tram de la carretera Vilafamés-Sant Joan de Moró, per la qual discorre un important trànsit de la indústria taulellera. Així mateix s'ha netejat la mala herba dels laterals per millorar la visibilitat del transport.

  D'altra banda Ibáñez ha anunciat que el Pla de Mobilitat, la redacció del qual ja s'ha iniciat, contempla un apartat específic per a la zona industrial. I és que la millora dels accessos al polígon és un dels punts en els quals està treballant especialment l'equip de Govern.

  Vilafamés és present a Cevisama al taulell que uneix a tots els pobles ceràmics de la província.

  Pujar