Castellano

L'Ajuntament inicia les obres de conservació de la piscina municipal

L'Ajuntament inicia les obres de conservació de la piscina municipal

    L'Ajuntament de Vilafamés iniciarà la pròxima setmana les obres de conservació de la piscina municipal amb l'objectiu de millorar les instal·lacions que s'han deteriorat amb el pas del temps. En concret, el projecte contempla treballs de manteniment necessaris per a adequar la capa de revestiment, el sanejament de les instal·lacions i l'adequació de la mateixa per a millorar el seu accés i compta amb un pressupost aproximat de 40.000 euros.

    El regidor d'urbanisme, Sergi Trilles, justifica la necessitat de afrontar aquestes obres de millora, "ja que les instal·lacions presenten defectes bastant importants a la llosa de la piscina i a la capa del revestiment". En aquest últim punt, s'han observat abombaments en diverses zones dels fons de la piscina d'adults.

    El projecte també contempla diverses actuacions per a facilitar el accés a la piscina mitjançant la inclusió d'una escala inclinada, a més d'incrementar el nombre d'escales per a complir la normativa vigent. En aquest sentit, tant les escales com les reixetes dels embornals del desguàs hauran de tindre característiques que impedisquen l'impacte o atrapament dels usuaris.

    Amb aquests treballs, per al qual s'han triat materials i sistemes constructius que garanteixen les condicions d'higiene, salut i protecció del medi ambient recomanades, les instal·lacions estaran preparades el pròxim any per a donar servei als veïns i veïnes de Vilafamés.

    Pujar