Castellano

El PP exigeix un centre de salut per a Vilafamés “després de 6 anys de càstig del PSOE”

El PP exigeix un centre de salut per a Vilafamés “després de 6 anys de càstig del PSOE”
  • En 2015 el PP va llançar la infraestructura amb 300.000 euros per a dotar al poble d'un nou centre sanitario. Hui l'obra segueix sense arrancar i el PP demana millorar el local temporal

MÉS FOTOS
El PP exigeix un centre de salut per a Vilafamés “després de 6 anys de càstig del PSOE” - (foto 2)

L'any 2015 el Partit Popular va reservar 300.000 euros per a iniciar el projecte d'un nou centre de salut per a Vilafamés sobre una parcel·la de 185 metres quadrats. “D'allò han passat 6 anys i hui el Partit Socialista continua castigant els veïns de la nostra localitat sense un centre sanitari concorde a les seues necessitats".

Són les declaracions de la portaveu del Partit Popular a Vilafamés, Marisa Torlà, que ahir va manifestar davant desenes de veïns que van respondre a la convocatòria del PP per a conéixer l'estat d'una infraestructura “per la qual continuem lluitant perquè Vilafamés la mereix per justícia”.

La portaveu del PP va tindre l'oportunitat de desgranar els passos donats des de fa tres mandats i que hui el PSOE continua bloquejant. Ho va fer al costat de la presidenta provincial del PP, Marta Barrachina, que es va desplaçar fins a la localitat al costat del secretari general, Salvador Aguilella, "per a defensar els recursos que garanteixen la vida". "Estem assistint a una estratègia de desmantellament de la xarxa pública sanitària a les mans del PSOE. I Vilafamés és una víctima més d'aquesta política de retallades. I no ho permetrem".

Tal com va explicar Torlà davant els nombrosos veïns concentrats, “aquest és un projecte que no pot esperar més. Són molts anys, tres mandats complets, que hui segueixen sense fructificar en un centre de salut en condicions. I mentrestant, ens veiem obligats a acudir a un local temporal que no té ni l'espai, ni està adapte per a les necessitats d'una població com la nostra”.

En efecte, la portaveu del PP ja va proposar al PSOE un local alternatiu que garantira la deguda intimitat, alleujament i condicions bàsiques per a la prestació sanitària”. Una demanda que no va ser atesa pel PSOE que hui segueix sense traslladar el centre de salut a un lloc en millors condicions per a assistir a una població de prop de 2.000 habitants.

“Vilafamés no pot esperar més”, ha considerat Marta Barrachina. La líder del PPCS ha fet un al·legat en defensa de les polítiques útils que resolen els problemes dels veïns enfront de les polítiques del PSOE, que els creen. “Val la pena continuar lluitant per a aconseguir l'objectiu, perquè per a això hem fet un pas en política i amb aqueixa convicció continuarem treballant perquè després de sis anys de càstig socialista, Vilafamés tinga el centre de salut que mereix”.

Pujar