26 de gener de 2020 26/1/20

El calendari de visites guiades a les pintures rupestres de l'Abric del Castell de Vilafamés s'inicia el pròxim dissabte

El calendari de visites guiades a les pintures rupestres de l'Abric del Castell de Vilafamés s'inicia el pròxim dissabte - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El calendari de visites guiades a les pintures rupestres de l'Abric del Castell de Vilafamés s'inicia el pròxim dissabte - (foto 2)

  El pròxim dissabte, 25 de maig, s'inicia el calendari de visites guiades a les pintures rupestres de l'Abric del Castell de Vilafamés, després de l'èxit de la primera experiència pilot. La iniciativa està inclosa dins del Pla de posada en valor de l'art rupestre a les comarques de Castelló que ha impulsat la Conselleria de Cultura, organitzat des del Museu de la Valltorta i que compta amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura i Patrimoni de l'Ajuntament de Vilafamés.

  Les persones interessades a participar en la visita a unes de les més singulars representacions de l'art rupestre al territori valencià hauran de reservar la seua plaça a l'Oficina de Turisme de Vilafamés o al Museu de la Valltorta. Les següents exides estan previstes per als dissabtes 22 de juny, 27 de juliol i 28 de setembre, mentre al mes d'agost les visites s'inclouran dins dels programes de la Setmana Cultural i de les festes de la vila.

  L'Abric del Castell conté un dels conjunts pictòrics d'art rupestre esquemàtic més interessants del territori valencià, forma part del Patrimoni Mundial de la Unesco, i és un dels atractius que l'Ajuntament vol promocionar per a fomentar el turisme cultural.

   

  Pujar