Castellano

Barrachina acompanya a Marisa Torlà “per a donar a Vilafamés el canvi que mereix amb inversions en sanitat, serveis i benestar social”

Barrachina acompanya a Marisa Torlà “per a donar a Vilafamés el canvi que mereix amb inversions en sanitat, serveis i benestar social”
 • Marta Barrachina garanteix el centre de salut i l'especialitat de Pediatria “que necessiten les famílies de Vilafamés”. “El nostre president Carlos Mazón sap que la salut és el primer”, afirma

La presidenta provincial del PP de Castelló, Marta Barrachina, ha acompanyat a la candidata del PP a l'alcaldia de Vilafamés, Marisa Torlà, en la presentació del seu equip i el seu programa de Govern per a donar als veïns del municipi el canvi que mereixen amb inversions en sanitat, serveis i benestar social.

La presidenta provincial garanteix el centre de salut i l'especialitat de Pediatria “que necessiten les famílies de Vilafamés”. “El nostre president Carlos Mazón sap que la salut és el primer”, afirma. A més, es compromet al fet que “des de la Diputació donarem resposta a les demandes de Marisa Torlà per a Vilafamés quan comptem amb la confiança dels castellonencs i els oferim el canvi que mereixen a partir del pròxim 28 de maig”.

“Estem preparats i comptem amb les mesures que necessita la província de Castelló per a començar a aplicar-les a partir del 29 de maig. Des de la Diputació posarem en marxa programes per a cuidar als nostres municipis d'interior, com Salut al Poble, programes d'atenció a majors, ajudes per a autònoms i emprenedors i inversions en infraestructures perquè viure en municipis com Vilafamés siga una oportunitat i no un càstig per la falta de serveis i l'abandó dels governs del PSOE”, ha explicat la líder provincial del PP.

La candidata del PP a l'alcaldia de Vilafamés, Marisa Torlà, assegura que “els veïns són la clau i el fonament del nostre projecte”. “Vilafamés necessita una atenció sanitària de qualitat, dinamisme econòmic, ajudes per als nostres autònoms i agricultors, impuls turístic i atendre les nostres associacions perquè les mesures siguen fruit del diàleg constant amb els veïns”, subratlla.

“La meua il·lusió i les ganes de treballar per Vilafamés estan més reforçades que mai. L'equip està preparat per a treballar, treballar i treballar centrat en Vilafamés i a solucionar els problemes dels veïns. Treballarem perquè el centre de salut siga una realitat, perquè no falte el servei de Pediatria i per una atenció sanitària digna”, afirma Torlà.

La candidata del PP també subratlla la necessitat de captar inversions en la localitat. “El polígon ha de tindre un manteniment constant per a donar el servei que necessiten les empreses instal·lades i afavorir l'arribada de noves companyies que generen riquesa, creixement i ocupació”, explica.

“També donarem suport a les empreses locals que tenim a Vilafamés gràcies als nostres emprenedors. Recuperarem el Consell Agrari perquè siga l'òrgan de relació directa entre l'Ajuntament i els nostres agricultors, i crearem un Consell Municipal de Turisme, obert i participatiu, per a aconseguir un turisme de qualitat que siga compatible amb la vida quotidiana del nostre poble”, enumera Marisa Torlà.

La candidata del PP a l'alcaldia de Vilafamés també es compromet a “treballar perquè el projecte del Centre de Dia siga una realitat” així com per a buscar finançament per a adequar la Casa Matutano i poder fer el Museu Arqueològic.

A més, “ampliarem els recursos destinats al col·legi, ludoteca, escoleta matinera i biblioteca. “I oferirem beques als estudiants del municipi per a fer costat a les famílies”, afig Marisa Torlà.

Candidatura PP Vilafamés

 1. MARÍA LUISA TORLÀ BARRACHINA
 2. MAURICIO JOSÉ MARZÁ ANDREU
 3. CARLOS LLIBERÓS EDO
 4. ALEJANDRO BASEVI PRATS
 5. MARTÍN LLORENS GOZALBO
 6. AIDA LLORENS GOZALBO
 7. JAVIER SALVADOR BALAGUER
 8. EVA MONFERRER TRILLES
 9. PASCUAL LORENZO PUIG VILANOVA

Suplents

 1. FIDEL PORCAR SALVADOR
 2. TOMÁS TENA PALLARÉS
 3. JOSE JAVIER TORREGROSA ESTELLA
Pujar